Årets pepperkakehus!

Tidligere i desember pyntet jeg pepperkakehuset, og jeg har helt glemt å vise det til dere! Bedre sent enn aldri eller hva? I år gikk jeg for et litt annerledes pepperkakehus.

Vanligvis pynter jeg bare med nonstop og seigmenn, men i år ville jeg prøve å gjøre noe annet!

 

Å sette sammen pepperkakehus er alltid sykt vanskelig. Man brenner sukkeret, man brenner fingertuppene, pepperkakehuset knekker, og det blir bare kaos. Så da jeg kom over et triks på instagram, om å heller bruke limpistol måtte jeg bare teste det ut.

Det funket sykt bra! Myeeee bedre enn med sukker. Man kan selvfølgelig ikke spise pepperkakehuset. Men er det noen som egentlig spiser det uansett? Not meeee. Hehe.

Jeg brukte sprøytepose med en riflet tipp sånn at det frostingen ikke bare ble helt flat. Også dekorerte jeg med perler og spiselig gullstøv. Å sette på perlene var ikke bare-bare. Men det hjalp veldig å bruke pinsett, hehe! Syns det ble så lekkert!

 

Et litt annerledes men utrolig fint pepperkakehus. Love it! Mon tro hvordan jeg skal pynte neste år? En ting er sikkert. Det blir i alle fall satt sammen med limpistol, hehe!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg