Årets Halloween kostymer!

Happy Halloween! Er det det man sier forresten? Haha, jeg aner virkelig ikke. Kanskje trick or treat egentlig? Nå er vi i alle fall klare for å feire Halloween! Huset er pynta, vi har lagd masse snacks og digg så dette blir bra!

I år var jeg så usikker på hva jeg skulle være. Rødhette, djevel eller wonder woman… Jeg endte opp som djevel! Følte wonder woman ikke var skummelt nok for meg, og jeg var jo en disney figur i fjor så da ville jeg prøve noe annerledes! Syns det ble kult jeg!

Per Fredrik er Batman i år! Hvor sjukt kult er ikke kostymet hans? Chloe er en bie. Haha, lille bærta må jo kle seg ut hun og! Hun elsker å pynte seg opp. Hun får ikke være med på så mye av festen da. Men litt på starten går greit, også blir det inn på studioet til Per Fredrik for der er det lyd isolert, så kan hun ligge i ro og fred alene.

Nå må jeg nesten runde av her, for gjestene kommer straks! Viser dere pynten fra huset i morgen. Skulle egentlig det nå, men det rekker jeg dessverre ikke. Alltid sent ute. Hvordan er det mulig??

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg