Årets beste advents-kalendere!

annonse – kicks, nordic feel

Nå er det bare en måned igjen til julen starter! Jeg kickstarter alltid julen i midten av november. Da pynter jeg juletreet, dekorerer hele huset med julepynt, til og med dassen blir pyntet med julekuler, og jeg pyntet med julelys på utsiden av huset. Full julemodus!

En av hemmelighetene til å få en best mulig julefeiring, der det er minst mulig stress er å være tidlig ute med alt av forberedelser. Kjøp inn julegavene, lag julekort, og alt det tidlig så kan du bare kose deg i hele førjulstiden.

En ting som jeg elsker og som har blitt vanvittig populært de siste årene er adventskalendere for oss voksne. For adventeskalendere er ikke bare godteri kalendere for barn lengre, neida; det er massevis av adventskalendere fulle av sminke- og velværeprodukter.

Jeg pleier alltid å ha en hvert år, i tillegg til pakkekalender. Det er jo så gøy med et nytt beauty produkt hver morgen! Disse har blitt så populære at de blir fort solgt ut, allerede er det flere steder jeg ser at det er solgt ut! Så her gjelder det å være kjapp om du vil sikre deg en fra ditt favoritt merke!

Jeg har samlet et knippe kalendere i dette innlegget, så kanskje du finner årets kalender?

RITUALSHER
BABORHER
YSLHER

 

YANKEEHER
YANKEE 2HER
NIVEAHER

 

LANCOMEHER
KICKSHER
NYXHER

 

L’OCCITANE PREMIUMHER
L’OCCITANE CLASSICHER
CLINIQUEHER
ESSIEHER

 

Håper du fant en kalender du likte! ❤️🎅🏻

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg