Alt du trenger for hjemmekarantene!

annonse – ellos, lindex, nelly, stinalashes

Nå som det er mildt sagt litt annerledes tider, er det mye endringer i hverdagen. Det er noen ting som kan gjøre situasjonen man er i nå litt lettere og bedre, og jeg tenkte å tipse dere om noen av de! Noen morsomme, noen overfladiske og andre litt mer viktige ting!

Treningsutstyr – Nå er det hjemmetrening som gjelder! Under kan du se litt enkelt utstyr som gjør hjemmetreningen lettere og bedre. Bruk denne tiden til å komme i skikkelig bra form / beholde den gode treningsformen din!

1 – HER / 2 – HER / 3 – HER
4 – HER / 5 – HER / 6 – HER

 

Matkasse –  Matkasse er jo genialt, for da får du all maten på døren, du slipper å dra i matbutikken og du får masse spennende retter å velge mellom! Nå har Adams matkasse tilbud der du får 200,- kr rabatt på dine to første matkasser (400,- i rabatt totalt). Klikk deg inn HER for å sjekke ut tilbudet!

 

Beauty – Det er viktig å ta vare på seg selv, og selv om utseendet er overfladisk gjør det mye for humøret når man føler seg fresh og fin. Siden både frisøren, beauty salonger osv er stengt, har jeg samlet noen hjelpemidler for dere!

1 – HER / 2 – HER / 3 – HER / 4 – HER / 5 – HER
6 – HER / 7 – HER / 8 – HER / 9 – HER

 

Brettspill og puslespill – Hva er vel koseligere enn å spille en runde med yatzy eller bezzerwisser med de du bor med? Kvalitetstid sammen er viktig i denne tiden! Puslespill er også noe man kan gjøre både sammen og alene. Husker mamma, søsteren min og jeg ofte la puslespill sammen når jeg vokste opp!

Hestepuslespill – HER / Rosa puslespill – HER / Lilla puslespill – HER
Yatzy – HER / Bezzerwisser – HER / Diamanten – HER / Monopol – HER

 

Loungewear – Komfortable men fine klær er viktig nå! Selv orker jeg ikke å sitte i stramme olajeans hjemme, men jeg vil fortsatt ikke føle at jeg bare sitter i dasseklær. Under kan du se noen av mine favoritt hjemmeantrekk!

SETHER 30% RABATT NÅ!

GENSERHER
SHORTSHER

SETHER 30% RABATT NÅ!

SETHER

 

Lydbok – Når du går på turer, rydder hjemme, holder på i hagen eller bare slapper av, er det gøy å høre på lydbok. Det gjør at tiden flyr avgårde, og du kan drømme deg litt bort i en annen verden, og kanskje lære noe helt nytt? Nå kan du teste ut Storytel GRATIS i 30 dager ved å klikke deg inn HER.

 

Håper disse tipsene kan gjøre deres hverdag litt bedre i en vanskelig tid ❤️

5 kommentarer
  1. Good tips! I must admit, I need a lots of candy these days… and often a sleeping pill in the evening. Not so good. :/
   What will be the first things you want to do when this quarantine is all over?
   I think I will go and sit in a coffeehouse, eat and drink something good and just watch people walk by! 😀
   Stay safe and stay sane! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg