Alt du trenger å vite om hair extensions! Full guide!

annonse

Jeg har brukt hair extensions i mange år. På denne tiden har jeg virkelig lært mye om hvordan man best skal ta vare på håret, og hvordan man får det til å se finest ut.

Jeg får daglig spørsmål av dere om håret mitt, og generelt mye om hair extensions, så derfor har jeg laget en guide til dere nå hvor dere kan finne svar på alt dere skulle lure på, og lære alt så dere kan ha fabolous hår dere også!

HVOR FÅR MAN TAK I HAIR EXTENSIONS?
– Man kan få kjøpt hair extensions på frisørsalonger, men da er det ofte ekstremt dyrt og av ymse kvalitet. Selv har jeg brukt hår fra Luxushair i mange år og er sinnsykt fornøyd med det. Det har superbra kvalitet, de har god kundeservice og håret er ganske så rimelig! Jeg har også fått skaffet dere en rabattkode hos Luxushair som gir 10% rabatt.

 

Koden “stinablogg” gir ALLTID 10% rabatt på hår hos Luxushair. 

HVILKET HÅR BRUKER JEG?
– Jeg bruker “Luxushair – tape hair volume” i fargen #jet black. Håret er 60 cm langt og jeg bruker 3 pakker (90 biter totalt).

 

Koden “stinablogg” gir ALLTID 10% rabatt på hår hos Luxushair. 

 

FORSKJELLIGE TYPE HAIR EXTENSIONS
– Det finnes flere typer hair extensions. Hvis du kun vil ha langt / fyldig hår for en kveld en gang iblant, er clip on perfekt for deg. Men hvis du vil ha noe som sitter på hele tiden kan man velge mellom tape, micro ringer og keratin fester.

Jeg har prøvd alt utenom keratin, og min personlige favoritt er uten tvil tape. Det ser finest ut, og er veldig skånsomt for ditt eget hår. Det føles også mest naturlig ut på hodet, og blender fint inn med ditt naturlige hår. I dette innlegget kommer jeg til å snakke om hvordan du behandler tape extensions.

DITT NATURLIGE HÅR:
– Det er viktig å være bevisst på hvordan ditt eget hår ser ut før du setter på hair extensions. For det første vil jeg anbefale å ikke ha en rett og hard nyklipt kant nederst på håret. Da blir det veldig vanskelig å blende det. Om du tynner ut håret litt nederst blender det veldig bra.

 

HVOR MYE HÅR TRENGER MAN?
– Jeg er veldig glad i å ha sypertykt og fint langt hår. Derfor bruker jeg 3 pakker med 60 cm “tape on volume” selv om det bare er anbefalt 1-2 stk. Hvor tykt du selv vil ha det avhenger av hvor langt ditt eget hår er, hvor langt hår du vil bestille og hvor tykt du vil ha. Men personlig vil jeg alltid anbefale å ha det tykt da det ser mer naturlig ut, og du får et finere resultat.

HÅRBØRSTE:
– Det er viktig å bruke riktig hårbørste så du ikke river i fester, og ikke river ut hår. Jeg bruker DENNE hårbørsten. Den funker fantastisk! Når du skal børste håret er det viktig å begynne nederst og jobbe deg oppover.

 

STYLING:
– Jeg anbefaler å vaske håret om kvelden og la det lufttørke så mye som mulig før du legger deg. Skal du føne håret er det viktig å bruke kaldluft.

– Rett håret etter vask. Jeg bruker DENNE rettetangen og DENNE krølltangen. Rett ut et feste av gangen, og bruk en kam for å rette håret flokefritt.

– Håret er ekte menneskehår, og kan rettes og krølles på samme måte som ditt eget hår.

PÅSETTING AV HÅR:
– Ta med håret til en frisør for å sette det på. Når håret settes på er det viktig å bruke både en klemmetang til å klemme festene godt på plass, og gjerne en rettetang du kjapt går over festene for å såvidt smelte limet så det lettere fester seg.

 

– Håret må heises (taes av og taes på igjen på nytt) etter cirka 6 uker, avhengig av hvor fort det naturlig håret ditt vokser. Det er bare å spørre frisøren så kan de ta håret av for deg, før du skal sette det på igjen.

 

– For å fjerne håret er det bare å bruke DENNE removeren og spraye godt innunder festene for å ta de av.

 

– Fjern overflødige gamle teip-rester, og sett på DENNE teipen. Da er de klare til å ta settes på igjen.

VIKTIG
– Aldri få klor- eller saltvann i håret.
– Aldri ha balsam eller varmt vann på hårfestene.
– Aldri blek og helst aldri farg håret.
– Ikke bruk høy hestehale eller andre frisyrer som river i festene. Anbefaler å heller ha håret i en flette.

VASK:
– Jeg vasker mitt hår cirka hver 4 dag.
– Vask håret i lunkent / kaldt vann
– Vær obs på å ikke børste håret eller gjøre noe som drar i festene når håret er vått.
– Under finner du oversikt over alle produkter jeg bruker til å vaske håret.

HÅRPRODUKTER:

Det er viktig å bruke gode pleiende produkter. Produkter med mye proteiner bør du styre unna da håret fort kan føles stivt og bli flokete av det. Jeg har prøvd mange forskjellige produkter i løpet av årene, og dette er produktene jeg syns at er aller best på hair extensions.

 

Shampo: Bruker DENNE shampoen i hodebunnen. Man trenger ikke å bruke shampo i lengdene av håret.

 

Balsam: Bruker DENNE balsamen. Bruker den kun i lengdene på håret. Man skal ikke bruke balsamen inntil hodebunnen der festene er, da den kan løsne limet.

Hårkur: Hver 2.- 3. vask bruker jeg DENNE hårkuren. Den lar jeg være i lengdene av håret i cirka 10-15 minutter.

 

Leave in: Bruker DENNE leave-in kremen. Når håret er nyvasket og håndkletørt har jeg i leave in krem i håret. Da påfører jeg den i hele håret. Den gir næring til håret og gir varmebeskyttelse.

 

Hårolje: Bruker DENNE håroljen. Etter at jeg har hatt i leave-in krem pleier jeg å bruke påføre cirka 2 pump med hårolje i lengdene på håret. Det gjør at håret holder seg flokefritt og glansfullt.

 

Håper du fikk svar på alt du lurer på om hair extensions. Jeg elsker å ha langt og fyldig hår, og det hadde aldri gått med mine nordiske gener uten hair extensions. Så jeg håper dette innlegget hjalp dere et skritt nærmere fab hår!

 

Koden “stinablogg” gir ALLTID 10% rabatt på hår hos Luxushair. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg