6 Fun facts om meg

Dietter – Jeg følger ingen diett restriksjoner what so ever. Jeg spiser akkurat hva enn jeg vil, men jeg prøver å spise sunt og normale sunne porsjoner. Prøvde lavkarbo tidligere i år, og det var virkelig ikke noe for meg. Jeg er altfor glad i god mat til å kunne droppe enkelte matvarer.

Utadvent – Jeg finnes ikke sjenert, og er nokså utadvent. Jeg skjønner godt at folk er sjenert, men jeg har ikke fått det genet i det hele tatt. Jeg er sånn som kan gå bort og skravle med helt fremmede folk uten å stresse over at det skal være noe problem (så lenge det er trygt da, haha).

 

Beskytter de jeg er glad i – Hvis jeg først blir god venn med noen, så beskytter jeg de virkelig og står opp for de. Det er flere ganger jeg har havnet i diskusjoner med folk fordi jeg har beskyttet vennene mine.

 

Introvert – Noe jeg har innsett etter at jeg ble voksen er at jeg er en introvert. Jeg er veldig utadvent og har null problem med å snakke med folk, og syns det er gøy å være sosial. Men jeg liker meg best i mitt eget selskap. Har egentlig funnet det perfekte yrket for meg selv, for som blogger er man myeee alene, og det trives jeg med.

Rosa – Jeg elsker rosa, og det er uten tvil favorittfargen min. Jeg elsker å bruke rosa klær og dekorere med rosa rundt i hjemmet mitt. Det er noe med den fargen som gjør meg skikkelig glad! Kunne aldri hatt en klesstil der jeg bare skulle gått i beige / gråtoner. Det hadde ikke vært særlig meg!

 

Skjult talent – Jeg har en helt syk lukte- og smakssans. Når jeg smaker på en vin eller en matrett er det som at jeg ser et maleri som viser hvordan de forskjellige smakene ser ut med både former og farger. Veldig rart, i know. Men det gjorde at jeg var et naturtalent innen kokkefaget, uten å egentlig ha noen interesse for det tidligere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg