5 Beauty hacks

Annonse – Nelly kicks

Skitne sko – Dersom du har skitnet til de semskede skoene dine bør du ikke prøve å vaske de med en fuktig klut. Det kan fort sette merker. Bruk heller en tørr neglekost (som du kun bruker til sko, hehe), og børst forsiktig vekk smusset.

KJOLEHER

Sett leppestiften – Når du har lagt leppestiften bør du legge et tissue over leppene og påføre translucent pudder over. Det gjør at leppestiften sitter mye bedre og lengre.

 

Blank utover dagen? – Om sminken din ofte blir veldig blank utover dagen bør du bruke DENNE kremen med mattende effekt. Da slipper huden å bli oljete utover dagen, og du slipper å se ut som du nettopp har trent for harde livet.

KJOLEHER

Solbriller – Gå over solbrillene og brillene dine med antibac fra tid til annen, spesielt om noen andre har lånt de. Bare tenk på alle de bakteriene vi har rett ved øynene våre..

 

Wet brush – Når du har påført balsam i håret er det viktig å gre igjennom håret for å passe på at balsamen er jevnt fordelt. Her er det viktig å bruke en wet brush så du ikke skader håret. Wet brush finner du HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg