8 Triks for litt ekstra selfcare under Corona lockdown

annonse – kicks, Gina tricot, lyko

Nå som vi har blitt bedt om å holde oss hjemme så mye som mulig, er det fort gjort at man blir sittende i en sliten gammel joggedress hele dagen, mens man får unnagjort litt jobb. Så nå er det på tide med litt selfcare. Noen ting du kan gjøre for å føle deg litt bedre og pleie deg selv litt!

GENSERHER

 

Yoga / Meditere – Få skuldrene skikkelig ned og kjenn at du roer ned i sjelen. Det er mye rundt oss nå, og da er det fort gjort at man blir stresset. Så søk opp noen yoga rutiner på YouTube eller last ned en app som kan hjelpe deg å meditere.

 

Takknemlig – Det er fort gjort å glemme hvor bra vi faktisk har det. Norge er et av verdens beste land å bo i, og tenk så heldige vi er. Ja vi er midt i en pandemi, men ta en titt rundt på hvordan det har gått i andre steder i verden.

I Norge er vi heldige, og du har sikkert hundrevis av ting du kan være takknemlig over. Ta deg litt tid til å sette deg ned og skrive en liste med alle ting du er takknemlig over. Store og små ting, ta med alt! PS; behold listen så du kan lese den når du føler deg nedfor og trenger en pick-me-up.

 

 

Bad – Fyll opp badekaret med varmtvann, bobleskum og en bath bomb. Hør på litt spa musikk og bare slapp helt av. Har du ikke badekar kan du eventuelt ta deg et fotbad mens du leser litt magasiner. Det er alltid veldig beroligende og deilig!

Fresh deg opp – Sleng på litt selvbruning og farg brynene. Da føler du deg mye mer fresh! Jeg bruker forresten DENNE selvbruningen og DENNE til å farge brynene med.

 

Joggetur / styrketreningsøkt hjemme – Selv om du kanskje ikke føler for det: tren! Det kicker igang systemet, du føler deg så vel etter en økt og ikke minst; du får et lite boost i selvfølelsen fordi du var flink og gjennomførte en økt!

GENSERHER

 

Spis noe skikkelig digg – Hvis jeg skal lage meg et skikkelig “kose-meg” snacksbord har jeg: popcorn med smørpulver, cola zero / julebrus uten sukker, edamamebønner og iskald melkesjokolade. Da koser jeg meg skikkelig!

 

Ansiktsmaske – Plei huden din og føl deg litt freshere med et par ansiktsmasker. Jeg elsker å bruke DENNE for å bli kvitt kviser, DENNE for fuktighet, og DENNE for å rense porene.

 

Serier / filmer – Se noe skikkelig koselig som gjør at du kan drømme deg litt bort fra den situasjonen vi står midt oppi. Se en koselig romantisk komedie som er julefilm. Hva er vel bedre for å drømme deg litt bort?

 

Håper du tar godt vare på deg selv oppi denne tiden, og husk: korona kommer til å gå over, og tiden går fortere enn man tror ❤️

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg