8 Tips for en dårlig dag

💦🛁 Fyll opp badekaret med bobleskum, tenn telys rundt i rommet og bare hør på deilig avslappende musikk. Ro helt ned og slapp av.

🍦😭 Sett på en skikkelig trist film, kjøp en Ben & Jerry´s is og bare sett deg ned og grin ut alt du har inne. Ofte kan følelser vi har inne i oss bli blokkert, og vi får ikke ut noe. Derfor er det genialt når man har en film som setter oss igang. Tro meg; etterpå kommer du til å føle deg så mye lettere til sinns.

✍🏻 Skriv en liste med 10 ting som gjør deg glad og lykkelig her i livet. Ja – Du kan klare 10 punkter! #ListeStina

💪🏼🌲 Spenn på deg treningsskoene, skru på favorittmusikken på headsett og ta deg en løpetur (gjerne ute i skogen). Når man trener får du endorfiner, som er kroppens naturlige lykkehormon.

📱 Ta en pause fra alt av sosiale medier og meldingsmas. Skru mobilen på lydløs og jobb med et do-it-yourself prosjekt eller med en hobby du har.

😄 Se en skikkelig morsom komedie. Forhåpentligvis er den bra nok til å gi deg en god latterkule og få deg i bedre humør!

👯📞 Ring en venninne og snakk om hvordan du føler deg. Ofte kan det hjelpe å snakke med en venninne for å få frem tankene sine, og få sortert de.

🐶 Kos med et dyr. Om du har et dyr, kos masse med det. Å kose med dyr gjør de fleste i mye bedre humør!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg