7 Ting du kan gjøre når det regner!

annonse – coolstuff

Book de kjedelige avtalene – Lenge siden du har vært hos legen eller tannlegen? Book alle de kjedelige avtalene som blir glemt bort i hverdagen.

Se gamle familievideoer – Jeg konverterte nylig alle de gamle videokassettene fra barndommen og la de inn på mac’en. Det er så utrolig koselig å se tilbake på alle snuttene! Brukte forresten DENNE til å konvertere videokassettene til digitalt.

 

Venninnekveld – Be inn venninne dine, disk opp med litt ost og kjeks og litt god vin, og kos dere!

 

Spa – Det er få ting jeg syns er mer digg enn å dra på spa når det regner. Jeg drar ofte på Farris Bad og det er helt nydelig å se utover havet når det regner skikkelig. Forrige gang jeg var der stormregnet det, og da gikk jeg ned trappa til havet og hoppet uti. Det var iskaldt, men sykt friskt!

 

Verandaen – Om du har veranda med tak kan du ta med det pledd, en kopp kakao og tenne noen lys og nyte de siste dagene av høsten før vinteren kicker skikkelig inn. Jeg sitter ofte ute på verandaen under pledd og bare ser ut mot havet når det regner!

 

Julegaver – Få unnagjort julegavehandelen nå, så har du bedre tid til å nyte førjulstiden i desember.

 

Test nye sminkelooker – Gå inn på YouTube og søk litt rundt etter sminkelooks, og prøv deg frem. Alle kan alltid bli flinkere på sminke, og det er jo så gøy når man endelig klarer å få sminken skikkelig on fleek!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg