5 Ting jeg hater

Snyting – Folk som snyter seg rundt middagsbordet er noe av det verste jeg vet om. Det er så sykt ekkelt, uhøflig og bare så langt ifra greit som det går ann. Hvis folk snyter seg i nærheten av meg går jeg faktisk vekk fra de. Takler ikke slike ting.

Snik-kommentarer – Jeg hater når folk slenger ut stygge kommentarer du ikke kan ta de på. For eksempel om noen sier til meg “Du er så tøff som bruker en slik kjole, er ikke mange som ville vist frem så mye kropp”. Her sier egentlig personen “herregud du ser ut som en hore i den kjolen”, men så sniker de det inn i en annen kommentar også kan du ikke si noe på det. Hater sånt, og det sekundet jeg merker at folk gjør sånt mot meg kutter jeg de ut på sekundet. Livet er for kort til å ha mennesker i livet som snakker dritt om deg.

Drittvær om sommeren – Den siste uken har det vært skikkelig drittvær. Det har bøttet ned med regn, vært 14 grader og det har blåst helt ekstremt. Skikkelig høstvær i JULI! Altså hva gir du meg? Er jo bra for naturen med litt regn iblant, men dette blir for mye høst for min del. Håper virkelig finværet kommer tilbake asap!

 

Brunsnegler – De små jævlene spiser opp så mye i hagen min! Her om kvelden gikk jeg over hele hagen for å fjerne de, og da var det hele 10 brunsnegler på EN hjertesalat! Jeg måtte kaste alle hjertesaletene og masse annet. Så kjipt! Fremover må jeg være sykt nøye med å gå over hagen hver eneste kveld og jakte på de små drittsneglene.

Å fryse – Noe av de verste jeg vet om er å fryse. Aner ikke hvor mange ganger jeg har kommet hjem fra en bursdag eller selskap og faktisk er syk fordi jeg har sittet iskald, mens alle andre har vært kokvarme. Haha. Sist jeg var i bursdag og frøys satt alle rundt i kjoler med air conditon, og jeg pakket meg inn i jakke, bukse og ullteppe. Hahaha! Ere mulig.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg