8 Ting jeg elsker med våren

De siste dagene har solen virkelig skint, det meste av snøen her i Sandefjord er endelig borte og det er ingen tvil; våren er her.

Våren er virkelig en av mine favoritt årstider. Det blir lysere ute, mer sol og varmere. Helt nydelig! Siden jeg er så glad i våren tenkte jeg å fortelle dere noen ting som gjør våren ekstra fin!

Dagene blir lengre – Klokken skal stilles fremover 1 time den 31 mars, så vi får en time mer med lys på kvelden, og for hver dag som går får vi også 5 minutter mer med lys. Det gjør meg så glad for da føles dagen så mye lengre, og det er så mye lettere å dra ut og gjøre ting!

 

Sol – Solen titter endelig skikkelig frem og lyser opp dagen. Hva er vel deiligere enn å gå på tur i solskinn?

 

Påske – Nå er det bare litt under en måned igjen til påsken. Jeg har alltid syntes at det er skikkelig koselig å pynte litt ekstra til påske. Gule tulipaner, påskeegg, påskekyllinger og en gren man driver frem blader på. I fjor lagde jeg til og med påskejakt til Per Fredrik med 20 påskeegg som var gjemt rundt i huset.

Grille – I fjor begynte Per Fredrik og jeg grillsesongen tidlig. Vi kledde på oss litt ekstra, tok med noe godt å drikke og grillet pølser. Det er jo så koselig! Også er det så friskt og deilig å kjenne vårluften og solen steke på oss.

 

Turer i skogen – I vinter har jeg gått en god del på ski i skogen og det er så fantastisk. Nå gleder jeg meg til å ta med engangsgrill, pølser og kakao på skogstur og se at det begynner å bli grønt og kjenne den friske luften!

 

Blomster – I høst plantet jeg masse blomsterløk rundt i blomsterbedene og i hagen, og det begynner å titte opp allerede. Ingenting som sier vår som påskeliljer og krokus som titter opp i bedene.

Legge vekk boblejakke – Snart kan vi endelig legge vekk svære vinterjakker og bytte de med tynnere og lettere jakker og gå på med mer cute outfits. Det gleder jeg meg til!

 

Mer ute – Når det er iskaldt, blåser og regner frister det ikke akkurat å være ute. Sånn har det vært en god stund nå, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg til våren kicker inn skikkelig og man kan være mer ute!

 

Pusle i hagen – Endelig kan jeg begynne å pusle i hagen igjen. Som jeg gleder meg til å shine opp på verandaen og i hagen, og plante masse blomster! Det er fortsatt for tidlig for sommerblomster, men vårblomster som stemor, påskelilje og perleblomster kan plantes når det bare er et par minusgrader om natten.

 

Varmere – Tipper jeg ikke er den eneste som er lei av å fryse rumpa av meg bare jeg skal ut med Chloe? For ikke å snakke om hvor mye strøm man må bruke for å varme opp huset, og strømmen er ekstremt dyr. Endelig blir det varmere og da går strømregningene ned igjen og man trenger ikke fryse like mye!

 

🌸☀️🌸  

 

0 kommentarer

Siste innlegg