70% Rabatt på Nelly! – Mine favoritter!

annonse – nelly

Nå har Nelly mid-season salg, og da er det opptil 70% rabatt på over 10’000 items! Heeeelt vilt. Her kan du virkelig fornye vår/sommer garderoben til en latterlig billig penge!

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av mine favoritter fra salget, som jeg har i mitt klesskap!

GENSERHER50% rabatt NÅ!
BUKSE – lignende HER 20% rabatt NÅ!

 

ELSKER denne genseren. Elsker at den er crop og off shoulder. Selv om den er ganske liten er den ganske varm, så den passer bra å bruke om sommeren og våren!

GENSERHER40% rabatt NÅ!
SKOHER60% rabatt NÅ!

Knee high boots er perfekt her i Norge. Det er som regel alltid litt for kaldt å kun gå i skjørt / kjole om sommeren / våren, og da er det perfekt med et par knee high boots som gjør at antrekket ser mye mer stilig ut, og man holder seg varm.

Oversized gensere som dette er superfine og du kan velge om du vil kjøre bike shorts under eller bare litt mer dekkende undertøy.

GENSERHER50% rabatt NÅ!
BUKSE – lignende HER 20% rabatt NÅ!

Elsker disse off shoulder crop genserne! Har denne i både hvit, svart og beige, hehe! Sier litt om hvor mye jeg liker de. Kan matched med high waist skjørt, bukse og shorts og den er strechy og sitter utrolig fint!

KJOLEHER40% rabatt NÅ!

Denne kjolen har jeg i både hvit og beige fordi jeg syns den er så lekker! Den er stretchy, så den er behagelig å ha på, samtidig som at man ser super classy og lekker ut i den!

 

BLUSEHER70% rabatt NÅ!
BUKSEHER40% rabatt NÅ!

Denne blusen er så cute. Elsker at den har strikk i livet, så fremhever man de kvinnelige formene!

KJOLEHER30% rabatt NÅ!

Leopard trenden er in som aldri før, og denne sommerkjolen passer perfekt inn i trenden. Super comfy, samtidig som at man ser skikkelig fin ut!

 

GENSERHER60% rabatt NÅ!
BUKSEHER40% rabatt NÅ!

Elsker ryggen på denne toppen! Så lekker!

GENSERHER50% rabatt NÅ!
SKOHER
BUKSEHER40% rabatt NÅ!

Denne strikkegenseren er så lekker! Elsker at den svinger litt inn i livet så man ikke bare blir en svær strikkegenser pose, hehe! Og mønsteret i strikken er så lekker! PS; denne klør ikke. Jeg klør av alt og denne merker jeg ingenting på. Perfekt for våren og sene sommerkvelder der man vil være varm men også pyntet og fin!

Skinnbuksene er også amazing. Den fremhever rumpa superbra, også er det faktisk komfortable (og ikke sånn som mange andre skinnbukser, hehe!).

 

Håper du ble inspirert til å fornye vår/sommer-garderoben litt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg