70% Rabatt hos Nelly!!

annonse – nelly

Nå er det crazy salg på Nelly! Jeg tenkte derfor å vise dere noen av mine favoritter fra garderoben min, og det er 30-70% rabatt på ALT i dette innlegget. Her kan du virkelig gjøre et kupp! Kanskje du finner noe å ha på juleballet, byturen med jentene, date night eller bare noe fint til hverdags?

KJOLEHER (40% RABATT!)

Denne kjolen er seriøst drop-dead-gorgeous! Brukte den på nyttårsaften, og følte meg seriøst så fin! Perfekt for ball, fremtidig nyttårsfeiringer / julebord og når du bare vil se superglam ut!

 

GENSERHER (50% RABATT!)
BUKSEHER (40% RABATT!)

Hvor kul er ikke denne bukse? Elsker de harde 70 talls vibbene! Paljettgenseren er perfekt for byturer med jentene og date nights!

 

 

KJOLEHER (40% RABATT!)

Denne kjolen er bare så lekker! Klassisk, voksen og elegant. Denne er perfekt til middagsselskaper, date nights, sommerfester og på god morgen norge (som jeg brukte den på, haha!)

 

 

KJOLEHER (40% RABATT!)
SKOHER (40% RABATT!)

Den kjolen her. Jeg døøøør. Den er så fin! Det at den er hvit gjør at den kan brukes sommer så vinter. Brukte den på julaften, men den kan lett brukes om sommeren når man vil se ut som en million dollar. Hehe!

 

 

SKJØRTHER (70% RABATT!)

Lekkert skjørt som passer perfekt til byturer med venninnegjengen. Kan styles ned med en strikkegenser, eller opp med enda mer glam topp.

 

 

KJOLEHER (50% RABATT!)

Skikkelig bombshell kjole! Perfekt til festlige anledninger hvor du vil se amazing ut!

 

KJOLEHER (40% RABATT!)

“Den lille sorte” i oppgradert versjon. Elsker denne kjolen, og har brukt den flere ganger på blant annet date night med Per Fredrik. Kombiner den med et par knee high boots for en varm og lekker look!

 

GENSERHER (50% RABATT)
BUKSEHER (30% RABATT!)

Denne skinnbuksen ELSKER jeg. Den har stoff på innsiden som gjør at man ikke blir klam og svett når man har den på. Så den er faktisk komfortabel! Denne er superpopulær blant leserne mine, og jeg skjønner virkelig hvorfor!

 

 

Håper du fant noe du likte! Hele salget hos Nelly finner du HER.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg