7 Triks som hjelper mot fyllesyken!

Kanskje er du på vei til fest nå, eller så skal du ut og feste i morgen? Da kan det være smart å ha disse triksene på lager for å unngå den verste fyllesyken!

PS; disse rådene er kun ment for morro skyld, og dette er overhodet ikke for å lage drikkepress. 

Vann – Alkohol gjør deg dehydrert, så det er viktig å få i deg nok vann. Drikk et lite glass vann mellom hver drink, og drikk masse vann dagen derpå.

 

Fett og salt – Dagen derpå er det mat med mye fett og salt som gjør susen. Føler meg alltid dritt til jeg har spist en burger. Haha. Ikke akkurat det sunneste, meeeen det funker.

 

Ikke bland – Det er en dårlig idé å drikke øl, vin, sprit og cider på en og samme kveld. Hold deg til en “kategori” så går det bedre!

Garvesyre – Skal du på jentekveld og drikke rødvin, kan det være smart å velge en rødvin uten mye garvesyre, da dette kan gi en del hodepine.

 

Mat – Spis deg god og mett før du begynner å drikke. Da slipper du å være drita innen klokka er 22, og du slipper unna en del av fyllesyken dagen derpå.

Stigende rus – Det er dumt å styrte ned ølen, og deretter sovne rett etterpå. Å legge seg på såkalt stigende rus er aldri en god idé, og du blir mer fyllesyk av det.

 

Kaffe – Dagen derpå kan det friste å drikke kaffe. Ikke gjør det! Kaffe dehydrerer kroppen, og det siste du trenger dagen derpå er å bli enda mer dehydrert.

 

 

1 kommentar
  1. Ok, about drinks… maybe for the weekly questions: What is your favourite cocktail? Do you prefer red or white wine? What about beer?
   (My favourite cocktail is Bloody Mary- don’t know anyone else who likes it, haha! Red wine is better and beer, ugh, no!! I leave beer to my man!)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg