7 Triks for å bli en morgenfugl

Spis en god frokost, og drikk kaffe – Starter du morgenen med en god og sunn frokost, og gjerne en kaffekopp har du energi til å komme igang med dagen.

 

Rydd på rommet / i leiligheten – Å stå opp i et kaos er aldri koselig. Derfor bør du ha som en liten regel at du alltid skal rydde rommet ditt / leiligheten din før du legger deg. Kjøp inn noen friske blomster også, så blir det ekstra koselig!

Drikk vann – Sett en flaske med frossent vann ved siden av sengen din før du legger deg, så har du kaldt og friskt vann når du står opp. I løpet av natten svetter man som regel en god del, og kan bli litt dehydrert, som igjen gjør at man føler seg slapp og trøtt, og derfor er det viktig å få i seg vann. I tillegg gjør vann at du kvikner litt opp!

 

Gå en tur – Gå en 10 minutters tur ute når du nettopp har stått opp. Kroppen får beveget seg, og du får frisk luft, som gjør at du føler deg mer våken og klar for en ny dag.

 

Les – Les igjennom dine favorittblogger eller en avis på morgenen, mens du spiser frokosten. Å gjøre noe som krever litt konsentrasjon, gjør at hodet ditt våkner opp og blir klar for dagens oppgaver.

Ha noe å glede deg til – Hvorfor tror du at det er så mye lettere å stå opp når man skal reise til syden, enn når man skal på skole/jobb? Fordi man har noe å glede seg til. Bruk 10 min hver kveld på å finne noe du kan glede deg til å gjøre, som gjør det lettere for deg å stå opp om morgenen. Det kan være alt fra å bruke en jakke man nettopp har kjøpt, til å se igjen den kjekke mannen på jobben din, til å skulle spise en god lunsj. Det trenger ikke å være en stor ting, det viktigste er at det får deg opp om morgenen.

 

Ikke snooze – Å slumre er aldri en god idè, selv om du sier det til deg selv i det alarmen ringer. Plutselig har du forsovet deg en halvtime, og er forsinket til jobb, og må stresse igjennom hele morgenstellet. I tillegg gjør slumringen at du blir enda mer trøtt.

 

2 kommentarer
  1. Hei Stina😊 jeg ville egentlig bare legge igjen en kommentar til deg å si at du har overrasket meg positivt. Kom inn på bloggen din ved en tilfeldighet for et par måneder siden, og har lest den daglig siden. Du virker som en reflektert og veldig snill jente, og jeg liker innleggene dine. Ha en fin søndag🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg