7 Tips mot søtsug!

– Bytt ut kveldskosen med et sunnere alternativ. Gulrot, agurk og brokkoli i stenger med holiday rømmedip er en klassiker som er perfekt når man har lyst på noe godt når kvelden kommer! Eller så kan du kutte opp en appelsin, litt honningmelon og noen jordbær og lage en herlig fruktsalat!

– Spis et måltid. Kanskje du egentlig bare er sulten? Pass på at du spiser et fullverdig måltid, hvis ikke kan søtsuget kalle!

– Drikk vann. Ofte kan man føle et søtsug om man egentlig bare er tørst. Derfor er det viktig å drikke nok vann igjennom hele dagen. Drikk gjerne vann med et par isbiter, så det føles friskere å drikke det!

– Trening. Om du trener vil søtsuget bli mindre. Man har jo ikke lyst til å ødelegge treningsresultatene med sukker, eller hva?

– Mørk sjokolade. Om du føler et søtsug bør du spise veldig mørk sjokolade. Gjerne den som er 95%. Den fjerner søtsuget!

– Ikke la det ligge godteri i huset. Da er det nesten umulig å holde seg unna når søtsuget kaller. Om du derimot må dra på butikken for å kjøpe godteri, er sjansen mindre for at du gidder å gjøre det.

– Smoothie. Lag deg en smoothie med favorittfrukten din og nyt! Det hjelper veldig når søtsuget kaller!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg