7 Ting som gjør meg glad!

Produktiv – Når jeg har hatt en skikkelig produktiv og bra dag på jobb blir jeg så glad. Da føler jeg at jeg har fått maks utbytte av dagen, og det er en skikkelig mestringsfølelse.

Per Fredrik og Chloe – Ingen tvil om at de skaper mye av lykken i livet mitt. Er så glad for at jeg kan jobbe hjemmefra og ha de rundt meg hele tiden.

God middag – Når kvelden endelig kommer pleier jeg som regel alltid å lage en skikkelig god middag, sette på en bra film og drikke litt rødvin sammen med Per Fredrik. En skikkelig god middag er virkelig hverdagslykke for meg, og jeg er spesielt glad i julemat, taco og and med god garnityr.

 

Blomster – Jeg har blitt så jentete når det kommer til blomster. Jeg blir rett og slett skikkelig glad av å se på blomster rundt meg, og jeg syns det er så gøy å stelle med de og se de vokse. Spesielt de som er i hagen. Det er helt rart og morsomt å se hvor mye blomstene vokser der!

Vaskehjelp – Den følelsen når vaskehjelpen nettopp har vært her, og det er 100% ryddig og rent, den er virkelig helt fantastisk! Da bare går jeg rundt i huset og nyter synet av et rent og ryddig hus. Det er så deilig det!

Trening – En god treningsøkt er det nesten ingenting som kan slå! Jeg føler meg alltid så fantastisk når jeg har gjennomført en treningsøkt!

Sol – Jeg elsker å stå opp og se at det er sol utendørs. Det er noe med været som gjør meg skikkelig glad!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg