7 Ting jeg elsker å gjøre på ferie!

Selv om jeg er på ferie så slipper dere ikke unna en aldri så liten liste. Hehe! Så her er 10 ting jeg elsker å gjøre når jeg er på ferie!

 

Oppleve noe nytt – Selv om vi reiser til det samme stedet ganske ofte, prøver jeg alltid å oppleve noe nytt når jeg er på reise. Det gir meg så utrolig mye inspirasjon og glede!

 

Sole meg – Er det noe bedre enn å bare ligge slapt rett ut på en solseng og nyte solen?

God mat – Når vi er på ferie er maten viktig. Vi er alltid supernøye med å unnslippe de verste turistfellene der en sliten pizza og en halvkokt pastarett er på menyen. Vi vil ha digg mat, så det blir mye research og besøke de samme stedene når vi først finner et sted vi liker!

 

Shopping – Når jeg er i utlandet er det alltid masse spennende butikker med ting som jeg ikke nødvendigvis får tak i, i Norge. Har allerede shoppet masse på Primark og i Mogan, og jeg gleder meg til å vise dere i egen Haul video!

Lære språk – Når vi er på Gran Canaria prøver jeg å plukke opp så mye spansk som overhodet mulig. Begynner faktisk å kunne en god del spansk nå, og kan spørre folk om ting hvis jeg lurer på noe. Genialt med tanke på at det basically er kun de på hotellet og restauranter som kan engelsk, resten av stedene må man kunne litt spansk for å kommunisere.

 

Nullstille – Under hver eneste ferie jeg er på, passer jeg på å nullstille hodet mitt skikkelig sånn at jeg kan se fremover. Sette nye mål, bestemme hvordan jeg ønsker at livet mitt skal være, sånn at jeg kan starte litt på nytt når jeg kommer hjem.

Bilder – Når jeg er på ferie er jeg verre enn en asiatisk turist. Jeg knipser så mye bilder at kameraet går varmt, haha! Men det er så gøy å ta bilder av vakre omgivelser. Ikke rart at det forrige innlegget hadde sånn 30 bilder..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg