7 Ting å gjøre når det regner

Rydd – Nå er tiden inne for å virkelig shine opp i garderoben og rydde kjøleskapet. Få det gjort nå, så slipper du å irritere deg over det senere!

Netflix – Det er så mange spennende serier på Netflix. Lag deg noe sunn snacks og kos deg med en god serie! Min favoritter er; Jane The Virgin, Trust, Lucifer, Dynasty, Atypical, Queen of the south og Good Girls.

Kakao med marshmallow – Ingenting slår en god kopp kakao når du nettopp har kommet inn fra regnet. Sleng noen marshmallow på toppen så blir det ekstra digg!

Dreamboard – Lag et nytt dreamboard med alle drømmene og planene dine. Om du ikke vet hva dreamboard er kan du sjekke ut DETTE innlegget. Anbefales!

Vask sofa – Hvor lenge er det siden sist du vasket sofaen? Har du avtagbare trekk er det på tide å vaske de! Følelsen av en ren sofa er helt fantastisk!

Tenne lys – Jeg tenner seriøst lys hver dag hele høsten og vinteren. Hehe! Det er så koselig og stemningsfullt. Sett på noe julemusikk også, så blir det ekstra koselig!

Tegnebok for voksne – Var du glad i fargelegge som liten? Da bør du sjekke ut tegnebok for voksne. Det er veldig beroligende og terapeutisk, og det har blitt skikkelig populært!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg