7 Skjønnhetstabber jeg har gjort

– Overnappe brynene mine –
Helt siden jeg var liten hadde jeg perfekte mørke fine og fyldige bryn. Vel, det endret seg på ungdomsskolen da jeg begynte å nappe brynene mine selv, og det var in med tynne bryn. Til den dag i dag har fortsatt ikke endene på brynene mine vokst ordentlig ut.

– Barbere legger med barberskum – 
Man ville tro at man det beste er å barbere leggene med barberskum, ikke sant? Vel, det er det virkelig ikke. Da jeg var yngre og ikke hadde lest at man heller burde bruke dusjsåpe eller balsam, brukte jeg barberskum. Det gjorde at det ble ekstremt mye lettere å kutte seg. Vel, den dag i dag sitter jeg igjen med greit mye arr på legger etter barbering.

 

– Klippe bob – 
Jeg har alltid elsket å ha langt hår, og på den tiden jeg klipte bob brukte jeg hair extensions rett før jeg klippet håret. Jeg hadde nemlig blitt overtalt av modellbyrået jeg var i på den tiden, at jeg kom til å få mange flere jobber, og se mye lengre ut om jeg klipte håret mitt. 18 år gamle meg trodde selvfølgelig på det, så da klipte jeg håret.

Etter maks 2 uker hatet jeg det helt ekstremt, og jeg har angret siden den dag på at jeg klipte det. Jeg fikk ingen nye jobber, og jeg fikk heller ikke lov av byrået til å bruke hair extensions. Etter 3 måneder orket jeg ikke mer, og jeg begynte med hair extensions igjen. Helt siden den gang jeg har konstant brukt hair extensions, og håret mitt har enda først nå grodd tilbake til den lengden det originalt var. Vel, takk for det fantastiske rådet altså. Aldri om jeg hører på noen som helst andre enn meg selv når det kommer til mitt eget hår.

 

– Elektrisk øyenbrynstrimmer – 
Da jeg gikk i 8. klasse hadde mamma kjøpt et stort sett med øyenbryn og negletrimming til meg. Helt uerfaren med dette prøvde jeg ut den elektriske øyenbrynstrimmeren en sen kveld da jeg stod på badet alene. Vel, på brynene gikk det veldig fint, men det jeg ikke hadde sett var at bladet så dirret opp og ned, også kom borti vippene mine. Vel, det ble en fortvilet 13 år gammel jente som kom opp og vekte moren sin på kvelden uten vipper. Ikke veldig kult å gå på skolen de neste 2 ukene uten vipper. Thank god for mørk øyenskygge som skjulte det litt.

 

– Solarium – 
Om jeg kunne sagt en ting til meg selv da jeg var 12 år, så ville det vært “hold deg langt unna solarium”. For herregud som jeg har skadet huden min av all solingen i solarium. Litt solarium her og der er ok og sikkert bare sunt for vitamin D om vinteren. Men å sole seg 45 minutter 4x i uka er ikke særlig bra.

– Ikke bruke vipper – 
Hadde jeg innsett litt tidligere at jeg burde bruke falske vipper, hadde nok sminkegamet mitt vært mye bedre fra ung alder. Mine naturlige vipper er ikke mye å skryte av, og når man har ganske store øyne som jeg har, må vippene matche. Det gjør ikke mine. Så uten ekstra vipper blir ansiktet mitt helt rart proposjonert.

 

– Epilere under armer –
Som mange av dere sikkert vet, epilerer jeg armene mine. Rett og slett fordi jeg har naturlig mørkt hår, og da syns det veldig godt når det er på armer som kanskje ikke er de bruneste. Å epilere på armene er null stress, og gjør nesten ikke vondt. Så for litt siden fikk jeg den “gode” ideen at jeg skulle epilere under armene mine. Vel, det begynte å sylblø og det sved helt ekstremt i flere dager etterpå. Auch!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg