7 Problemer jenter har

Å være jente er ikke alltid lett, og noen ganger er det deilig å bare være enige om at vi alle har visse jenteproblemer. Sånn som for eksempel disse;

Mensen er sen, og man går automatisk inn i krisemodus og tenker; ER JEG GRAVID???

Når du nettopp har brukt 30 minutter på å lakkere neglene, fått alt jevnt og fint også må du på do så du må ta av jeansen. Bye bye pretty nails

Røyting – Om man er jente med langt hår kjenner man igjen the struggle. Man blir til slutt nesten en rørlegger etter å ha fikset tett dusj så mange ganger, og støvsugeren får virkelig kjørt seg!

Barbering.. Når man er jente skal faen meg alt barberes. Å gå inn i dusjen er liksom ikke sånn avslappende og deilig opplevelse som i sjampo reklamer. Neida, her er det bare å sette igang med jobben for her skal det barberes fra topp til tå.

Utseendet koster mye – Sminke, klær, frisørbesøk, hudpleie, ALT KOSTER SÅ SJUKT MYE! Det er hyggelig å ta vare på utseendet sitt altså, men det er ikke like hyggelig å bruke tusenvis hver måned bare på utseendet sitt.

Tjener ikke like mye – Ikke bare går det myeeee penger på utseendet, men vi tjener ikke engang like mye som menn. Altså, vi er i 2019, da er det på tide at vi kvinner skal tjene like mye. Hallo..! At vi skal bare tjene 87% av det menn tjener er ikke greit lengre!

 

0 kommentarer

Siste innlegg