7 Fitness hacks!

Treningssenter – De fleste treningssentere har en oversikt på hjemmesiden sin, der du kan se når det er mye / lite folk på senteret. Så om du ikke liker å vente i kø eller blir stressa av at det er mye folk rundt deg, kan dette være smart å sjekke!

Treningsklokke – Om du ikke bruker treningsklokke, er det nærmest umulig å vite hvor mye du faktisk beveger deg i løpet av en dag. Det er så viktig å holde seg i bevegelse, og jeg merker hvor mye mer motivert jeg blir til å gå litt ekstra hver dag når jeg bruker min treningsklokke.

 

Veddemål – Jeg er ikke den største gambleren akkurat. Men noe du kan gjøre hvis du og en venninne har lyst til å nå et visst treningsmål, kan dere inngå et veddemål om at nå det målet først. Den som taper må spandere en middag ute på restaurant til den andre!

 

Meld deg på – Det er utrolig mange forskjellige maraton og halv-maraton du kan melde deg på. Det gjør at du har noe du jobber deg mot, og som gir deg ekstra motivasjon på trening. I oktober er det rose sløyfe løp. Hvorfor ikke melde seg på? Les mer om det HER.

Visualiser – Er du i dårlig form nå? Visualiser hvordan livet ditt kommer til å være dersom du blir godt trent. Hva kommer du til å spise, hvordan skal du trene, hvordan føles livet, hva er lettere i livet, hvordan er psyken, og hvordan kommer du til å se ut? Skriv ned alt dette i et notat på telefonen din og ta en titt på det hver gang du blir demotivert.

 

 

Søvn – Du er nødt til å få en god natts søvn dersom du ønsker å prestere med treningen. Under finner du en oversikt over antall timer du bør sove:
Tenåringer (14-17 år): 8–10 timer (Mindre enn 7 timer og mer enn 11 timer er ikke anbefalt)
Unge voksne (18-25): 7–9 timer (Mindre enn 6 timer og mer enn 11 timer er ikke anbefalt)
Voksne (26 – 64): 7–9 timer (Mindre enn 6 timer og mer enn 10 timer er ikke anbefalt)

kilde forskning.no

Hjemmetrening – Dersom du har små barn eller en veldig hektisk hverdag, kan det være lurt å trene hjemme. Du kan lett få trent god styrketrening hjemme helt uten utstyr. Om du har små barn kan de jo være med som en del av treningen. Hehe!

 

 

2 kommentarer
  1. Trenings tips, helse appen på telefonen. Den forteller deg hvor mange skritt du går i løpet av en dag. Kjekk om man glemmer seg å ta på klokka.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg