6 Viktige skjønnhetsvaner!

annonse – lyko, kicks

Jeg har alltid vært veldig jentete når det kommer til utseendet. Jeg liker veldig godt å ta vare på kroppen min, og ettersom årene har gått har jeg lagt meg til noen skjønnhetsvaner som gjør at jeg både ser ekstra fresh ut, men også føler meg fresh.

Det er selvfølgelig noen av vanene som er litt selvfølge for mange av dere. Men en god ting kan man aldri bli påmint på for mye. Og kanskje dette blir den gangen du faktisk legger til deg vanen, istedenfor å bare lese om den?

Body lotion
 Hver eneste kveld (gjerne rett etter at jeg har kommet ut av dusjen) smører jeg inn hele kroppen med en god fuktighetskrem. Det gjør at huden min ikke blir tørr, og nå som det er senhøst er jeg ekstra påpasselig med det siden huden min begynner å klø hvis jeg ikke bruker lotion. Jeg bruker forresten DENNE body lotion’en.

 

Vann
– Å drikke vann er ekstremt viktig for alle kroppens funksjoner. Drikker du for lite vann blir du ikke bare veldig trøtt og slapp, men huden din vil i tillegg bli veldig tørr og gusten. Det finnes mange kalkulatorer på hvor mye vann du skal drikke. Men det er som regel 1,5-2,5 liter.

Søvn
– 7-8 timer uavbrutt søvn hver natt er ekstremt viktig for hele kroppen. I løpet av søvnen produserer huden nye hudceller, og dersom kroppen ikke får nok søvn, kan det ende at sår (gjerne fra kviser) gror mye saktere. I tillegg er det en hel rekke andre ting som skjer hvis du ikke får nok søvn. Mørke ringer rundt øynene er bare en av de. Derfor; pass på så du alltid får 7-8 timer uavbrutt søvn.

 

Skrubb
– Jeg pleier alltid å skrubbe ansiktet og kroppen 2 ganger i uka. Det gjør at jeg får vekk døde hudceller, som ofte kan tette igjen porer og gjøre at jeg får kviser. I tillegg får man en fin glød, fordi det grå laget med hud blir borte. Bruker DENNE skrubben i ansiktet, og DENNE på kroppen.

Rens
– Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet. Det er så ekstremt viktig. I løpet av natten skiller huden ut mye døde hudceller, man svetter, osv. Det må vekk om morgenen. I løpet av dagen kommer du i kontakt med alle mulige bakterier, sminke, eksos, osv. Det er også veldig viktig å rense dette vekk. Derfor er en god ansiktsrens morgen og kveld, et must i min skjønnhetsrutine. Jeg bruker DENNE og DENNE rensen.

Hold det rent
– Ta et lite øyeblikk til å tenke over hvor mye dritt som kommer inn i sminkekostene dine hver gang du bruker de. Tenk på hvor mye svette og hudceller som kommer på sengetrekket. Tenk på alt skitt som kommer på tastaturet på pc’en din. Vil du at alt det drittet skal komme i ansiktet ditt? Nei? Da må du bli flinkere til å vaske det.

Gjør det til en vane at du minst en gang i uka går over slike bakteriebomber. Kjøp gjerne et ekstra putetrekk sånn at du kan skifte det ut 2 ganger i uka. Bruker DENNE såpen når jeg vasker beauty blendere og koster.

 

Hva er din viktigste skjønnhetsvane?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg