6 Ting jeg gleder meg til

Forrige innlegget ble ganske dark. Selv om det er et ekstremt viktig tema, føler jeg vi trenger litt positivt her nå. Så da fyrer jeg løs med en liste med 6 ting jeg gleder meg til! #ListeStina 🤓

Gran Canaria – I februar skal Per Fredrik og jeg til Gran Canaria. Herregud som jeg gleder meg til å komme ned til varmen og kose meg langs bassengkanten, spise hummerpasta på Time (favorittrestauranten vår), og bare få noen dager med sommer!

Bursdag – Den 5 februar blir jeg 26 år. Tenk at JEG blir så voksen. Holy shit. Hva skjer med verden? Haha. Ikke så ille egentlig altså. Men får litt panikk av at jeg er nærmere 30 enn 20. Selv om jeg ville aldri byttet livet mitt med å være 20 igjen.

Bursdagsfest – Siden jeg feirer 26 må jo det feires! Så da blir det bursdagsfeiring med masse gode venner. Det blir koselig!

Skisesong – Jeg har nettopp kjøpt nye ski! Woho! Siden jeg har vært sånn halvveis syk en stund nå, har jeg ikke fått gått noe på ski. Men på mandag tipper jeg at jeg er i god nok form igjen til å gå på ski. Da er det rett ut på skitur! Det blir gøy! Er så spent på å se hvor bra de nye skiene mine er. Ler meg ihjel hvis de er like dårlige som de forrige, fordi det egentlig er bare jeg som er ræva på ski. Haha! Satser på at det ikke er casen her. Thihi.

Lansering – Denne månedene skal jeg lansere noe jeg har jobbet med veldig lenge. Jeg kommer til å avsløre det cirka den 20. januar. Så det er bare å glede seg! Dette blir helt vilt! Det er faktisk bare Per Fredrik, Rebecca og mamma som vet hva prosjektet er, så det sier jo litt om hvor hemmelig jeg har holdt det for alle rundt meg.

Blomstersesong – Litt tidlig å tenke på sommeren allerede. Men jeg elsker å være tidlig ute med å planlegge hagesesongen. Så jeg er fullt igang med å planlegge hvilke nye planter jeg skal ha, og hvilke spennende prosjekter jeg skal gjøre denne sesongen. Gleder meg så mye til å pusle rundt i hagen!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg