6 Regler å leve etter

annonse – nelly

Jeg tror vi alle har noen “regler” vi lever etter. Ting som står fast ved oss og som er viktige for livene våre. Jeg tenkte å dele noen av reglene og tankene jeg lever etter, som hjelper meg i mange forskjellige situasjoner!

JUMPSUITHER

 

Alltid snakk med noen om det du føler – Om du er lei deg, bekymrer deg eller grubler på ting er det så utrolig viktig å snakke med noen om det. Det kan være en venn, forelder eller en psykolog. Når du snakker med andre får du et helt nytt perspektiv på tankene dine, og ofte er det en stor lettelse å ikke sitte alene med det man føler på.

 

Jobb beinhardt for det du brenner for – Man vet aldri hvor man ender opp om man jobber beinhardt og står på. Selv har jeg sett hvor ekstremt mye man kan bygge opp av ingenting. En god arbeidsmoral får deg langt! Selv hadde jeg drøssevis av forskjellige jobber før jeg begynte som blogger, som gjorde at jeg lærte meg å jobbe hardt.

Behandle alle med respekt og høflighet – Alle mennesker fortjener å bli behandlet bra og med respekt. Enten om det er søppelmannen eller det er sjefen din. Behandle alle bra og med respekt.

 

Fokuser på det positive – Hver gang en situasjon oppstår har du to valg. Du kan enten fokusere på det negative eller det positive. Selv om det noen ganger kan være vanskelig å se det positive i ting er det viktig å prøve alt man kan. Per Fredrik er seriøst amazing på å se det positive i alt.

 

Ikke vær redd for å skille deg ut – gjør det du liker uansett om du er alene om det. Da jeg begynte å blogge var det ingen i mils omkrets som gjorde det samme. Jeg gikk i åresvis og følte meg alene om det, men det var min lidenskap og jeg fortsatte å gjøre det jeg elsket. Mildt sagt glad for det i dag.

JUMPSUITHER

 

Fyll livet ditt med opplevelser – Det er så fort gjort at hverdagens plikter suger opp hverdagen, og at helgen bare består av en lang to-do liste. Sett av tid så du faktisk rekker å oppleve litt ting også. Lag minner med kjæresten eller venner, og fyll livet med opplevelser som gir deg det lille ekstra.

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg