7 Ting jeg aldri kommer til å gjøre – Alkohol, Sex-Tape, Kort hår ++

Oppleve en orkan på nært hold – Det er sikkert på bucket listen til mange litt spesielt interessert å oppleve en orkan på nært hold. På den ene siden virker det jo veldig spennende, men samtidig så er det litt sånn; jeg har lyst til å leve. Så nei, orkaner er ikke noe for meg.

 

Broadway musikal – Jeg hater musikaler. Klarer aldri å se på filmer som er musikaler, og spoler som regel over sånn klein synging på filmer og tvserier. Jeg tror det verste noen kunne tatt meg med på er en broadway musikal.

 

Spise verdens sterkeste chilli – Jeg er tidenes pyse og må aldri ha ekstra mild når jeg skal spise indisk mat. Kjæresten min elsker sterk mat og momser gjerne tabasco saus fordi han syns det er godt. Hva er galt med han liksom? Haha! Kjøpte en gave til han til bursdagen hans med verdens sterkeste chilli smaker, og han tok den med på guttekveld der de fikk seg en skikkelig test. Han turte å smake verdens sterkeste. Jeg derimot; hadde hatt nok med en vanlig paprika.

Klippe håret kort – Jeg hadde skulderlangt hår for noen år siden, og jeg hatet det. Jeg hadde sett hvor mange som kledde det, og ble lurt av modellagenten min til å klippe det sånn. Tok et par måneder så var det hair extensions igjen. Kort hår er ikke noe for meg dessverre.

 

Slutte å spise favorittmaten min – Et liv uten biff, indisk mat og taco er virkelig ikke så gøy. Det er virkelig noen av livrettene mine og herreguuuud så godt det er!

Sex tape / bilder – Jeg kunne aldri filmet eller tatt bilder mens jeg hadde sex for eget bruk. Plutselig blir de lekket også har hele verden sett meg ha sex. No thanks.

 

Ikke drikke alkohol på et år – Mange setter seg sånne challenges der de skal gå uten å drikke alkohol i en måned eller et år. For meg funker ikke det. Jeg drikker sjeldent mye alkohol, men jeg elsker å ta et glass rødvin sammen med god mat. Alt med måte og kun for de som er gamle nok.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg