10 Ting du kan gjøre i sommer

Sykkeltur – Ta deg en sykkeltur og bli skikkelig godt kjent med nærområdet ditt. Selv har jeg virkelig ikke blitt godt nok kjent med områdene rundt i Sandefjord, og det å sykle rundt er en genial måte å bli kjent med nye steder.

Konsert / Festival – Det er så mange konserter og festivaler som arrangeres hver sommer, så her er det bare å plukke ut sine favoritter. Selv skal jeg på konsert med en venninne i august, og vi planlegger også flere konserter og festivaler utover sommeren.

Øyhopping i Oslofjorden – Kjøp deg dagspass til kollektivtrafikken, og ta båter rundt i Oslofjorden. Opplev de forskjellige øyene og alt det koselige på de.

Spill kubb – Inviter noen venner og spill kubb sammen i parken eller i hagen.

Hage – Kjøp inn noen blomster og pynt opp på verandaen.

Åpen himmel – Pakk med deg en hengekøye (på xxl har de sånne små du kan ha med i sekken), og sov under åpen himmel. Bare pass på at du ikke slår leir der det er masse mygg. Hehe!

Fisketur – Ta med deg fiskestanga ut og fisk dagens middag. Ferskere fisk får du ikke! Og om du skulle komme tomhendt hjem har du i det minste fått se litt vakker norsk natur!

Hjemmelaget is – Lag din egen hjemmelagde is. Enten ispinner, sorbet eller “vanlig” is. Det er så mange gode smaker man kan eksperimentere med, så google rundt etter morsomme og spennende oppskrifter på smaker man ikke får tak i på butikken.

Gratis konserter – Overalt i Norge blir det arrangert massevis av gratis konserter. VG lista topp 20 er veldig populær, men det finnes også en rekke andre gratis konserter man kan få med seg!

Sommerjobb / Småjobb – Om du skal studere til høsten kan det være smart å tjene noen ekstra kroner nå. Som student får man veldig lite penger å leve på, og da er det smart å bruke sommeren til å tjene opp penger til studietiden.

Nytt språk – Hvorfor ikke lære et nytt språk? Eller i alle fall lære nok til at du kan snakke litt spansk, fransk, tysk eller japansk på din neste reise?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg