50 kg bagasje på sydentur!

God morgen! Nå sitter vi på Torp flyplass og er klare for avreise. Jeg stod opp 05:30 i dag, og det gikk overraskende veldig bra. Klarer meg som regel ganske bra på lite søvn. Ble jo bare sånn 4,5 time med søvn i natt. Haha. Men får sove masse når jeg kommer på flyet!

Det er så sykt stor forskjell på Per Fredrik når det kommer til pakking. Jeg må jo ha med meg ganske mye utstyr til bloggen, så all bagasjen på tralla er min. Per Fredrik derimot: tok meg seg en litt stor sekk. Haha! Når vi bestilte nektet han plent å bestille bagasje til seg selv. Han har alltid kun med seg carry-on på flyet.

Jeg derimot: bestiller alltid 20 kg ekstra, i tillegg til de 24+6 kg jeg har. Haha. Blogger på tur! Skal shoppe litt der nede da, så jeg har satt av litt ekstra plass til det! Men tror ikke jeg sååå mye vekt å gå på for å si det sånn. Haha!

Nå har vi nettopp bestilt litt mat på O´Learys. Vi har fast tradisjon at vi alltid spiser der før vi skal på reise, uansett om vi reiser fra Gardermoen eller Sandefjord. Er så deilig når vi reiser fra Sandefjord. Da tar det bokstavelig talt 15 minutter fra vi kjører hjemmefra til vi står inne på flyplassen. Det er luksus det!

Hater å reise fra Gardermoen, for da tar det fort 2-3 timer om man skal regne med trafikk, i tillegg til at det er mye lengre sikkerhetskontroll køer osv. Veldig takknemlig for å bo i by der det er flyplass!

7 kommentarer

Siste innlegg