5 Ting som motiverer meg til å trene

Trening er uten tvil en av de beste tingene man kan gjøre for kroppen. Det gir deg så mange helsegevinster, og er så utrolig viktig for å kunne leve bra! Men det er ikke alltid at man har like stor motivasjon til å trene.

Derfor tenkte jeg å fortelle dere om 5 ting som motiverer meg til å trene. Noen av tingene er saker man ikke vet om, og noen er en god påminnelse. Håper dette hjelper dere over dørstokkmila!

Depresjoner – For meg som har slitt, og som fortsatt sliter med depresjoner er trening alfa omega. I følge en rekke leger er trening nesten like effektivt som anti depressiva, forskjellen er at man slipper kjipe bivirkninger som piller kan gi. Jeg merker stor forskjell på psyken når jeg er flink med trening. Om du sliter med depresjoner bør du teste ut 30 minutter trening hver eneste dag, så kommer du se store resultater fort.

 

Smartere – Jeg leste en bok forleden om hvordan trening påvirker hjernen. Den viste til mye forskning der man faktisk klarer å konsentrere seg bedre, og får mye bedre hukommelse av trening. Den viste også at elever som trener får i snitt bedre karakterer enn de som ikke trener. Så på mange måter gjør trening deg faktisk smartere. Prøv å trene rett før du skal studere, så får du en boost i læringen.

 

Bedre selvfølelse – Styrketrening gir deg mer definerte muskler, og kondisjon gjør at fettprosenten ofte går ned. Selv om man ikke skal henge seg altfor mye opp i utseendet, er det jo en liten boost i selvfølelsen når man ser resultatene av treningen! Hvem sier vel nei til litt mer muskler på rumpa?

Mer energi – Om du starter dagen med en liten treningsøkt kommer du til å merke at du orker mye mer i løpet av dagen, enn om du ikke trente. Det er ikke uten grunn at de fleste super suksessfulle mennesker står opp grytidlig hver morgen og trener før de begynner å jobbe.

 

Time out – Jeg setter alltid telefonen min på lydløs og legger den bort når jeg trener. Da lar jeg treningen være min lille time out, hvor jeg kun fokuserer på treningen. Alt mas med mail, meldinger, kommentarer, osv får vente til jeg er ferdig med treningen. Dette gjør virkelig at hodet klarer å koble ut og blir ladet skikkelig opp igjen!

 

💪🏼🍑 

kilde: “sterk hjerne med aktiv kropp” (bok). 

 

0 kommentarer

Siste innlegg