5 Ting jeg hater

Rot – Siden vi har stort hus, er det fort gjort at det blir sykt rotete. Jeg hater rot, og klarer ikke tenke klart om det er rotete rundt meg. Så jeg har fast vane om at jeg rydder og shiner opp minst i 30 minutter hver morgen, og rydder igjennom hele dagen. Takler virkelig ikke kaos. Kaos i huset = kaos i hodet.

Gnagsår – Altså, er det noe mer vondt og irriterende enn gnagsår? Husker en gang i fjor sommer da jeg tok på meg et par heels som ga meg skikkelig gnagsår. Ble så ille at jeg måtte gå innom kaffebrenneriet og spørre om de hadde plaster. Haha

 

Nedlatende fordi jeg er jente – Jeg hater når folk er nedlatende fordi jeg er jente. Vi er i 2019, på tide å faktisk innse at vi kvinner er likeverdige og er like smarte som gutta. Kjenner jeg blir så forbanna når opplever at folk er skikkelig nedlatende mot kvinner generelt. Det er et tv-program som går nå (skal ikke si hvilket, for jeg vil ikke henge noen ut), hvor den ene mannlige deltageren er så mannsjåvinist som du kan få det. Blir fysisk dårlig bare av å se på hvordan han snakker om damene i programmet.

Kvalme – Jeg gikk på medisiner en god stund nå, som gjorde at jeg ble så ekstremt mye kvalm. Det er så slitsomt å være kvalm. Alt smaker dritt, det går ikke an å kjøre bil fordi da kaster jeg opp, og jeg må drikke cola zero hele tiden om ikke spyr jeg. Ikke gøy. Heldigvis er jeg ferdig med de medisinene.

 

Svidd mat – Jeg takler ikke å spise mat som er noe som helst svidd. For det første så er brent mat (den svarte delen av det brente) kreftfremkallende, så det i seg selv er jo egentlig nok. Men det smaker jo så dritt av svidd mat. Jeg er sånn som faktisk sender maten tilbake på restaurant om den er svidd. Haha

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg