5 Ting jeg hater

Joika kaker – Haha, helt siden jeg var liten har jeg alltid sagt “smaker verre enn joika kaker jo”. Det har liksom vært min referanse for vondt noe kan smake. Har ikke smakt det siden jeg var liten, så hvem vet; kanskje jeg liker det nå? Tviler da.

Harsk kaffe – Jeg elsker kaffe, men jeg hater kaffe uten melk. Jeg er for pyse ass. Klarer ikke den smaken. Hater også når kaffen er skikkelig harsk. Enkelte steder jeg kjøper kaffe hvor det smaker skikkelig dritt. Ikke greit.

 

Når folk røyker på restaurant – Vi er i 2019, røykeloven har vart siden 2004, og enda så sitter det folk og damper som aldri før på restauranter. Om sommeren er det jo så deilig å sitte ute og spise, men det blir alltid ødelagt av røykere. De burde hatt sitt eget hjørne å sitte i, for de ødelegger seriøst for alle som sitter rundt. Har merket dette ekstremt godt på Gran Canaria for å si det sånn.

Snuslukt – Aldri åpne en snusboks når jeg er i nærheten. Da kan jeg love deg at jeg nærmest kaster opp. Til og med da jeg selv snuste i en periode på ungdomsskolen, hatet jeg lukten og holdt pusten når jeg skulle putte den i leppa. Så ille er det. Usj.

 

Kviser – Jeg hater å ha kviser. Har slitt med kviser siden jeg var 16-17 ish, og først nå begynner det endelig å bli mindre kviser. Men fy så kjedelig det har vært, og herregud så mye arr jeg har på ryggen og skuldrene. Fuck kviser, rett og slett.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg