5 Ting jeg er glad jeg gjorde i 2019

Therese Roemer – Dette er damen med verdens største klesskap, og som har bygget seg et imperium på egenhånd. Tidligere i høst hadde jeg en telefonsamtale med hun som endret mye i livet mitt. Hun ga med fantastiske råd som virkelig gjorde at jeg klarte å ta tak i ting i livet mitt.

Triggers – Jeg har det siste 1,5 året slitt mye med angst og depresjoner. Nå føler jeg at jeg endelig er frisk fra det, og det er mye takket være at jeg har lært mye om hva som trigger meg. Hvilke ting som jeg må holde meg unna, og hvilke ting som jeg trenger i livet mitt.

 

Hageprosjektet – I år har vi gjort hagen mye større og gjort tiltak så vi får mer privatliv. Gleder meg til sommeren kommer og jeg kan virkelig kan gjøre hagen til min drømmehage!

Turer – I år har jeg vært masse på strendene rundt i Sandefjord / Larvik, jeg har gått masse i skogen og jeg har vært på så mange turer. Det er virkelig noe som gir meg mye glede!

Farmen Kjendis – Selv om jeg hoppet inn i siste liten, og angrer på at jeg ikke sa ja tidligere i året. Så er jeg så utrolig glad for at jeg sa ja og fikk være med. Å være der inne gjorde at jeg ble så mye mer takknemlig for livet jeg har på utsiden og det ble en skikkelig eye opener for meg!

 

 

 

5 kommentarer
  1. Sliter selv med angst og depresjon, og klarer ikke å komme meg ut av det selv med profesjonell hjelp. Kunne du skrevet litt om hva som hjalp deg når du hadde det vanskelig? Og fortelle oss lesere hva som har trigget hos deg, kunne vært veldig hjelpsomt <3

  2. Oki, håper virkelig du gjør det men forstår at det er sårt for deg, det er det for meg også, vi er flere som har det tøft og vanskelig og tror at åpenhet kan hjelpe mange med å ikke føle seg så alene <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg