5 Ting jeg aldri ville spist

Sjokoladesmak – Jeg elsker vanlig sjokolade. Men så fort den blir blandet med noe annet eller skifter form, hater jeg det. Sjokoladeis, sjokolademelk, sjokoladesaus, de fleste sjokoladekaker, sjokoladeglasur.. Altså, you name it, I hate it!

 

Mint – Jeg takler ikke mint smak. After eight, tannkrem med mint, tyggis med mintsmak, usj! Skulle ønske jeg likte det fordi det lukter så friskt og godt, men nope; jeg takler det ikke.

Sushi tang – Dere vet den tangen som alltid er på sushi? Altså den brun/grønne greie som holder hele sushirullen sammen? Den takler jeg ikke hverken smaken eller lukten av. Etter at jeg ble matforgiftet av sushi har jeg fått helt avsmak av den tangen. Klarer bare å spise nigiri og sashimi om jeg først skal spise sushi.

 

Gammalost – Er det egentlig noen i verden med unntak av gamle mennesker som har mistet smakssansen, som faktisk liker gammalost? Jeg er i alle fall ikke en av de. Både lukten og smaken er helt grusom. Har faktisk kun smakt det en gang, da jeg og ei som jeg jobbet med på Spar i ferskvaredisken hadde en challenge hvor vi begge skulle smake. Har den videoen enda, og jeg ler like godt hver gang jeg ser den! Haha!

Fettslintrer i mat – Jeg brekker meg hvis jeg får fettslintrer i maten min. Spiser jeg spekeskinke må jeg alltid rive vekk alt fettet først. Når det kommer til vanlig kjøtt takler jeg som regel ikke å spise noe annet enn indrefilet, siden det ofte er så mye fettslintrer og brusk i andre kjøttdeler.

 

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg