5 Ting du ikke visste om Chloe!

Humla – Hun elsker å løpe etter humla. Men så fort hun kommer nærme den så feiger hun ut. Hun står bare og stirrer på den og skjelver med leppa. Hun har holdt på sånn i flere år og det har alltid gått bra. Hadde hun begynt å faktisk prøve og ta humla, da hadde jeg stoppet henne. For det hadde jo ikke vært bra for hverken Chloe eller humla, haha!

Forstår “etterpå” – Jeg har hørt at hunder ikke forstår konseptet med tid. Men Chloe skjønner faktisk hva “etterpå” betyr. Jeg kan si til henne “æ etterpå skal vi på biltur til bestemor”, og da skjønner hun at vi skal på biltur til mammaen min etterpå. Helt snålt!

 

Bamser – Hun har hele 47 antall bamser, baller og leker. Alt ligger inne i buret hennes, også tar hun ut ting utover dagen når hun leker med det. Hun har jo et gigantisk bur så hun har mer enn god nok plass til å sove som en prinsesse sammen med alle lekene og teppet sitt.

Dyr – Hun hater rådyr (bambie), fugler (pip-pip), katter (kattepus) og hunder (vov-vov). Katter er virkelig det hun hater mest av alt. Har hendt et par ganger at det har sneket seg en katt opp på verandaen for å drite i pallekarmene om vinteren, og da klikker hun helt sinnsykt! Det som er rart er at hun ikke bryr seg noe som helst om hester, kuer eller sauer. De gangene vi har vært hos foreldrene mine og hun har gått bort for å se på de har hun ikke brydd seg om de. Kanskje fordi de står i innhegning mon tro?

Vinduet – Hun elsker å sitte i vinduet og følge med på alt som skjer i gata. Ingenting skjer uten at Chloe vet om det. Haha! Hver gang Per Fredrik er i butikken sitter hun i vinduet og ser etter han helt til han har kommet hjem. Så skjønn!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg