5 Stjerners hotell – Stort bildedryss!

Som lovet kommer et svært bildedryss av hotellet vi bor på. Hotell blir jo egentlig feil å kalle det, for det er jo en dritsvær resort. Hehe! Stedet heter i alle fall Lopesan Baobab Resort, og er et 5 stjernershotell, som  ligger i Meloneras på Gran Canaria. Mange som har spurt hva hotellet heter, så da har dere et skikkelig svar!

Jeg har jo tatt noen bilder av stedet før, men det er så sykt stort her så jeg tenkte å vise dere litt ordentlige bilder av stedet. Det er jo masse bassenger, barer og restauranter her så stedet er veldig stort.

Tar litt tid å gå fra et sted til et annet. Hehe! Det er jo virkelig helt nydelig her, og det er jo ikke uten grunn at det er 4. gangen siden 2017 at vi reiser hit.

Okey, jeg vet dette ble sinnsykt mange bilder. Men stedet er så fint at jeg kunne ikke dy meg, så da ble det tidenes største bildedryss!

10 kommentarer
  1. Hva betalte dere for å være her en uke?😃 Det var utrolig fint og kunne tenkt meg å dratt der selv!

  2. Hei, dere må ta dere en tur innom guantanamo restaurante som ligger ved playa de tauro! Ikke tenk på bildene som ligger på nettet eller beliggenhet, dem/det er ikke bra! Husk og bestill bord! Skikkelig bra sted med god mat og god stemning 🙂 ha en njyyyydelig ferie(!!)

  3. Hvordan pakker du kameraet for å reise så langt? Hvilket kamerautstyr tar du med? Tar du med stativet, og isåfall hvordan pakker du det med deg?

  4. Hvilket år ble huset deres bygget? Var akkurat inne på yt å så house touren du laget, utrolig fint hus😍

  5. Ser kjempe fint ut og helt magisk der. Forloveden har veldig lyst til å dra på bryllupsreise til Gran Canaria..vurderte selv dette hotellet, men for se hvor vi ender opp. Kos dere kjempe masse på tur

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg