5 Life hacks for jenter!

annonse – nelly, kappahl

💗 Alltid ha en ladebank, tyggis, vann og litt ekstra sminke liggende i bilen. Du vet aldri når telefonen går tom for strøm, og det er så kjipt å glemme igjen sminken hjemme når man skal ut med venninner / på en date!

 

💗 Om du har på deg body som ikke har knepping nederst, eller som rett og slett er et helvete å kneppe igjen, kan du bare dra hele body’en til siden når du skal tisse. Så slipper du å kle helt av deg bare for å gå på do.

TOPPHER

BUKSEHER

 

💗 Noe jeg får spørsmål om nesten hver gang jeg har på en topp som er stroppløs er; hvordan får du kløft når du ikke har på vanlig bh? Vel, trikset er enkelt! Istedenfor å bruke vanlig stroppløs bh, som sjeldent gjør at man får kløft eller noe som helst, bruker jeg heller DISSE stick-on bh’ene. De sitter veldig godt på, og gjør at man kan få kløft når man har stroppløse topper. Om du skal ha en kjole / topp med bar rygg er denne bh’en et must, da den kun synes foran.

 

💗 Legg en tampong / bind i alle innerlommer på vesker og jakker. Da har du alltid en i tilfelle tante rød plutselig kommer på besøk. Man vet aldri når man får en mellomblødning..

TOPPHER

BUKSEHER

 

💗 Bruk vaskepose til bh’er når du vasker de. Aner ikke hvor mange ganger jeg har glemt det, og hempene har rivd opp en annen topp eller snurret seg rundt den 50 ganger. Sykt irriterende. Slike vaskeposer får du forresten tak i HER.

 

3 kommentarer
  1. Om du har på deg body som ikke har knepping nederst, eller som rett og slett er et helvete å kneppe igjen, kan du bare dra hele body’en til siden når du skal tisse. Så slipper du å kle helt av deg bare for å gå på do.

   bahahha what???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg