5 Fitness hacks!

Vannflaske – Ta med deg en vannflaske i veska overalt. Det er så typisk at man blir tørst i bilen, også stopper man på en bensinstasjon og ender opp med å kjøpe brus. Ikke bra! Ha med deg vann så du hele tiden holder deg hydrert.

Book trening – Gjør treningsøkten til en prioritet og skriv ned avtaler i kalenderen, der du skal trene. Ikke la noe komme i veien for dette.

Spilleliste – Når du skal trene er det så viktig med riktig musikk. Både for å få deg over dørstokkmila, men også for å holde deg gira og motivert på trening. Lag en spilleliste til styrketrening og en til løping, så du har noe som kan pumpe deg opp skikkelig!

Netflix and run – Kjedelig å løpe på tredemølla? De fleste treningssenter har tredemølle der du kan se på netflix samtidig, om ikke; ta med deg en iPad og se ditt favoritt program på den. Da kan jeg love deg at treningen kommer til å gå unna mye fortere!

Treningsklær – Alltid ha en ferdigpakket treningsbag i bilen. Da slipper du å stikke hjem etter jobb, for så å dra ut igjen. Og om det ikke er arbeidsdag, men du plutselig føler for å trene har du alt klart i bilen!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg