5 Fitness hacks

10 Minutter trening – Ofte kan det føles umulig å komme igang med treningsøkten, fordi man vet at det er 45-60 minutter hard trening foran seg. Så sett deg heller som mål at du skal trene 10 minutter. Da er det lettere å komme over dørstokkmila, og oftest ender man opp med å trene en full økt når man bare er igang.

Legg klærne klare – Skal du trene om morgenen? Legg treningstøyet klart ved siden av senga, sånn at du hopper rett inn i det når du står opp. Det er mye lettere å hoppe over morgenøkten hvis du rusler rundt i pyjamasen enn treningstøyet når du har stått opp.

Dagbok – Uansett om du trener styrke eller om du jogger, bør du skrive en treningsdagbok. Skriv ned når du trente, hvor lenge du trente, og hva du gjorde. Etterhvert som du blir i bedre form er det gøy å se tilbake på hvor mye sterkere og raskere du har blitt!

 

Gjør hjemmetrening enkelt – En av mange ting vi lærte når Corona lockdown skjedde, og treningssenterne stengte, er at vi fint kan trene hjemme. Sett på en youtube video med noen styrkeøvelser, yoga, etc, og tren i vei! Du trenger ikke utstyr, og det viktigste er at du faktisk får opp blodpumpa og trener kroppen!

Stressa? – Føler du deg stressa og anspent? Ta deg en joggetur! Jeg lover deg; du kommer til å føle deg så mye bedre etterpå. Når du trener slipper kroppen ut endorfiner som gjør deg lykkelig, og når du er sliten etter at du har trent blir du mye mer avslappet i kroppen.

 

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg