5 Fitness hacks

Bare en liten tur – For å lettere komme deg over dørstokkmila kan du avtale med deg selv at du bare skal jogge til nedi gata. Når du først er ute og igang er det fort gjort at det blir mye lengre, og om det ikke blir det, kom du deg i alle fall ut og igang i dag. Det er en god start!

Treningsavtaler – Har du en venninne eller kjæreste som også vil komme i bedre form? Lag det til en fast avtale at dere trener sammen x antall ganger i uka. Skriv dag og klokkeslett ned i kalenderen, så blir det mye lettere å holde seg til avtalen. Det er lett å droppe trening man har avtalt med seg selv, men om du har avtalt med en venninne føles det mye verre å droppe treningen.

 

Umotivert? – Hvis du ikke har lyst til å trene og føler deg lite motivert, kan du tenke på at de aller fleste som er godt trent, ofte ikke har så lyst til å trene. Men de pusher igjennom det og trener fordet. Man har ikke superlyst til å trene hele tiden, men det er viktig å gjøre det selv om man ikke føler for det, for det er viktig for helsa og ditt velværende!

Trekk en treningsøkt – Skriv ned noen øvelser på lapper. For eksempel 10 squats, 30 sekunder planke, 15 jumping jacks, 10 minutter jogging, osv. Når du føler deg lite motivert og usikker på hva du skal trene, kan du trekke 5-10 lapper fra boksen, så vet du akkurat hva du skal gjøre.

Depresjon – Dersom du sliter med depresjon eller har slitt med det, kan trening være noe som kan hjelpe deg. Mange leger anbefaler trening som en behandlingsform for depresjon, både for å behandle og forebygge. Det siste du føler for når du er deprimert er kanskje å trene, men ta det fra noen som har slitt veldig med depresjon; trening funker. Tro meg. Er du ekstremt deprimert må det kanskje flere faktorer inn, men trening er en ekstremt stor hjelp.

 

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg