5 Fitness hacks

Morgentrening – Jeg har endelig klart å trene om morgenen. Før klarte jeg det aldri, og jeg har i alle år vært helt sikker på at jeg er en sånn “trene kun om kvelden” type person. Så feil tok jeg! Det som er fint med å stå opp en time tidligere så du kan trene, er at da får du unnagjort treningen så trenger du ikke å tenke på det og ha det hengende over deg resten av dagen, og du får mye mer energi hele dagen.

Gjør det overkommelig – Ingen blir verdensmester over natta, og alle må starte et sted. For noen kan det å ha 5000 skritt hver dag som et mål verdens største jobb. Kanskje du har dårlig helse, kanskje har du ikke trent etter at du fikk barn, kanskje er du allerede i god form? Sett deg mål som du vet at du kan klare om du pusher deg selv litt, men som ikke føles umulige. For guds skyld; ALDRI sammenlign deg selv og din treningsreise med noen andre sin.

Gratis trening – Nå som det er sommer er det null unnskyldning at det er dyrt med treningsabonnement. Sleng på deg skoene og kom deg ut for en joggetur. Tren med egenvekt og gjør det du kan for å komme i form. Er det én ting Korona har vist, så er det at man virkelig kan trene hjemmefra.

Bli med barna – Føler du at du har null tid til å trene fordi du har barn? Når de leker rundt i hagen, kan du legge bort instagramscrollingen og heller være med de og leke. Lek har’n og alle mulige leker som får opp pulsen. Ta gjerne med deg ungene dine på joggetur også!

Vanskelig i starten – Å begynne er som regel verst. Det kan sitte langt inne å skulle trene for første gang på lenge, og den andre og tredje økten kan føles nesten umulig. Men det er da du er nødt til å minne deg selv på at det faktisk er verst i starten. Så fort du har kommet inn i rutiner og får en god flyt er det så mye lettere å holde treningen igang. Så ikke gi opp selv om det føles seigt!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg