5 Beauty hacks

annonse – kicks

Inngrodde hår? – Vi jenter barberer store deler av kroppen, og da kan det fort blir noen inngrodde hår her og der. For å unngå det er det to ting du kan gjøre. Nr 1: bruk en skarp høvel når du barberer.

Ikke en som har ligget i dusjen i 14 dager og som er så sløv at du må gå over leggene 15 ganger. Bytt ut bladet ofte. Nr 2: skrubb stedene du barberer 1-2 ganger i uken. Dette gjør at død hud blir fjernet og sjansen for inngrodde hår blir mindre. DENNE skrubben er min favoritt!

Påføres ikke foundationen like bra som før? – Da kan det være at kosten din trenger en god vask! Om det er mye produkt i en foundationbørste blir ikke resultatet like bra. Selv vasker jeg koster 1-2 ganger i uka, men jeg børster alltid vekk alt av produkt som er på den på et papir før jeg begynner, om ikke blir resultatet så utrolig dårlig. Jeg bruker forresten DENNE foundationen, og den er min største favoritt noensinne!

 

Maskara triks – Når du påfører maskaraen bør du alltid bruke en “sage-bevegelse” når du drar den opp langs lengden på vippene. Denne bevegelsen gjør at det blir mer produkt på vippene og det blir mer volum og fylde.

 

Sterkere farge på øyeskyggen – Om du vil at øyeskyggen skal skinne frem enda sterkere kan du legge en hvit øyeskygge først som en base. Det går også ann å fukte øyeskyggekosten med en spray med vann. Mitt favoritt øyeskyggepalett er forresten DETTE.

 

 

Større lepper? – Hvis du vil lage en illusjon av større lepper kan du bruke en lysere leppestift i midten av leppene. Når jeg gjør dette trikset bruker jeg DENNE leppestiften som en mørk base, også bruker jeg DENNE som en lys base.

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg