5 Beauty hacks

annonse

Sitter sminken dårlig utover dagen? Da kan det være at du enten ikke bruker setting spray, eller at du bruker feil setting spray til din hudtype.

Dersom du er litt tørr i huden er DENNE setting sprayen helt fantastisk da den gir mye fukt utover dagen. Dersom huden din ofte blir blank utover dagen bør du heller bruke DENNE som demper hvor mye ekstra olje som legger seg på huden.

Vil du ha dødsfine havfruebølger i håret? Da bør du bruke DENNE. Den gir seriøst de fineste bølgene! Den er superlett å bruke, det går kjapt å lage bølger og på meg sitter bølgene i 3-5 dager!

Vil du spare penger hos friøsren? Farg håret selv! Om du skal farge ettervekst eller farge håret mørkere (ikke bleke), kan du enkelt gjøre dette hjemme. Det sparer deg for mye penger (som er genialt nå som alt er så dyrt), og det er enkelt og kjapt.

Jeg har farget håret hjemme i mange år, og bruker DENNE hårfargen. Elsker hårkuren som følger med også. Den er seriøst helt gull, og håret mitt blir så glansfullt og mykt av den!

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som føler meg ganske blek om dagen. Det er jo mildt sagt en god stund siden vi fikk noe farge av solen her i Norge.

Så derfor pleier jeg å bruke DENNE selvbruningen en gang i uken. Da føler jeg meg alltid 100x mer fin og fresh, og føler jeg ser litt med sommerfin ut.

Fått en stor kvise midt i ansiktet? Frykt ikke! Påfør litt av DENNE med en qtips på kvelden før du legger deg, og når du våkner opp er kvisen nesten helt borte. Denne er virkelig en lifesaver!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg