5 Beauty hacks

annonse – kicks

Foundation nedover
– Alle mennesker (både jenter og gutter) har små hår i hele ansiktet, og det er helt vanlig. Men veldig ofte har jeg opplevd at sminken kan bli litt rar på grunn av disse småhårene. Derfor påfører jeg alltid foundation nedover, sånn at hårene legger sent pent inntil huden og nedover. Swirler du kosten mye rundt i ansiktet, kan hårene ofte synes mye bedre, så det er kjekt å være obs på dette!

Maskara
– En ting som er typisk at mange gjør om maskaraen begynner å bli tom, er at man pumper den opp og ned for å få mer produkt på børsten. Ikke gjør dette! Når du gjør dette kommer det inn masse luft som tørker ut maskaraen. Prøv heller å “swirle” kosten nede i tuben, for å få mer produkt på. Min favoritt maskara finner du forresten HER med 20% rabatt.

 

Sølt maskara?
– Nesten hver gang jeg påfører maskara søler jeg en hel haug på toppen av øyelokkene mine, og gjerne litt på nesa. I know, jeg er tidenes sølekopp! Men jeg regner med at jeg ikke er den eneste. Det som alltid fungerer best for å fjerne sølet, er å vente til maskaraen har tørket 100%, også tar jeg en tørr qtips og forsiktig drar sølet vekk. Fungerer hver gang!

Sitter leppestiften dårlig?
– Hvis du vil at leppestiften skal sitte ekstra lenge bør du legge pudder på leppene, før du legger på leppestift.

 

Aldri ha leppestift i lommen på buksa de.
– Da smelter den nemlig! Og den blir fort glemt igjen. Hilsen ei som glemte leppestiften i lommen på en genser og slang den i oppvaskmaskinen. Tre ødelagte kjoler og en ødelagt leppestift..

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg