5 Beauty hacks

annonselenker

Sminke som sitter hardt? – Med alle foundation som varer hele dagen og setting sprayer, er det ikke bare-bare å faktisk fjerne sminken skikkelig. Vanlige renser gjør ikke alltid jobben godt nok, og selv elsker jeg å bruke DENNE oljerensen før jeg bruker DENNE renser til å rense huden. Oljerensen løsner opp all sminke helt sykt bra og gjør at man virkelig får vekk all sminke fra huden.

Dunhår i ansiktet – Alle mennesker, kvinner som menn, har dunhår i ansiktet. Det er helt vanlig. Noen har mer enn andre, og noen har mørkere hår enn andre. Helt normalt. Det som er kjipt med dunhår er at det ofte kan gjøre sånn at foundationen ikke går på like smooth, og når man påfører pudder kan hårene bli mye mørkere enn det og det kan plutselig se ut som at man har bart, hehe! For noen år siden lærte jeg et triks av HudaBeauty, og det var å bruke DENNE til å fjerne dunhåret med. Den er superskånsom å fjerne hårene med, og veldig enkel!

 

Billig og bra foundation? – Hvis du vil ha en billig og bra foundation, som dekker godt og etterlater huden dewy og fin, bør du teste DENNE. Det er min favoritt billigfoundation, og jeg elsker den!

Sitter ikke sminken hele dagen? Det kan være fordi du ikke bruker en setting spray. Jeg har en favoritt som er den beste på markedet, og er populær verden over. Jeg sprayer 3-5 dusjer i ansiktet når sminken er ferdig, og da sitter sminken min som støpt hele dagen. Trenger nesten aldri å gjøre en liten pudder touch up engang, fordi sprayen funker så godt! Setting sprayen finner du HER.

 

Flaut å kjøpe graviditetstest? – Kanskje ikke et “beauty” hack, men siden de fleste som leser disse tipsen er jenter slenger jeg det med. På Nelly kan du faktisk kjøpe både graviditetstest, kondomer, leketøy for voksne (hehe) og tamponger. Det er ikke alltid det er gøy å handle slike ting i matbutikken når hvem som helst kan se deg, så da kan det være litt lettere å heller handle slikt på Nelly. Selv om det absolutt ikke er noe å skamme seg over å kjøpe i det heeele tatt. You do you girl! Det er bare ikke alltid det er gøy å handle graviditetstest på nærbutikken hvor folk kjenner deg.. Hehe! Nå er det også 20% rabatt på basically hele Nelly, så da er alt en del billigere!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg