5 Beauty hacks

annonse – Lindex, farmasiet

Solkrem til lepper – Noensinne tenkt på at du bør bruke solkrem til leppene dine? De kan også få solskader og bli ganske så røde etter soling. Jeg liker veldig godt DENNE fra cosmica til leppene.

 

Oljete? – Dersom du ofte blir oljete utover dagen bør du sette sminken din medDENNE setting sprayen. Den gir en matte finish og hjelper å holde oljen borte utover dagen.

Vippetang – For å vippe opp vippene dine skikkelig med vippetang bør du gjøre følgende; klem helt inntil vippene av og på i 20 sekunder, deretter midt på vippene av og på og 20 sekunder, etter 30 sekunder klemmer du inntil vippene i 30 sekunder. Da holder vippebøyen mye lengre og du får maks ut av vippene dine! DETTE er forresten min favoritt vippetang fra Lindex.

Negler – Selv om jeg elsker å få satt på negler profesjonelt, fikset jeg de i to år selv fordi jeg ikke orket å bruke masse tid på salong. Det er jo superlett å sette på negler selv, og HER finner du noen sykt fine fra Lindex.

 

Øyeskygge svamp – Du vet den svampen som følger med noen øyeskyggepaletter? Gjør deg selv en tjeneste og kast den rett i søpla. Den hører til på 90 tallet. Bruk heller SLIKE koster fra lindex. De gjør at øyeskyggen blir mye finere!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg