5 Beauty hacks

annonse – kicks

Hovne øyne? – Enten om du er hoven rundt øynene eller generelt i ansiktet, kan det være smart å bruke DENNE. La den ligge i kjøleskapet, og rull den rundt i ansiktet om morgenen. Kan love deg at du ser mye mer våken ut!

Kviser – Jeg har slitt med kviser i 10 år og prøvd utallige behandlinger. En maske som alltid hjelper med å motvirke kviser er DENNE masken. Jeg påfører den og har den på i 30 min, og da renser den porene skikkelig. Merker fort hvis jeg dropper å bruke den et par uker, for da kommer kvisene tilbake asap.

Beauty blender – Hvor ofte vasker du beauty blenderene dine? De bør faktisk vaskes etter hver gang du bruker de. Fuktige miljøer er virkelig perfekt for bakterier som vil vokse og gi deg kviser. Så vask svampene ofte! Selv bruker jeg DENNE såpen og den vasken de så de ser ut som nye!

Kim K lips – Kim Kardashian har en veldig signatur leppesminke med litt mørk lipliner og lysere leppestift. Jeg elsker denne looken, også forstørrer den leppene en del! For å gjenskape denne looken bruker jeg DENNE liplineren og DENNE leppestiften.

 

Tørr hud – Begynner huden din å bli tørr? Om høsten er det veldig typisk at vi blir tørre i huden. Den skiftende varmen og sure vinden tørker virkelig ut huden. Selv syns jeg at DENNE body lotion’en funker amazing. Den trekker lett inn og huden blir så fin etterpå!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg