5 Beauty hacks

annonse – lindex, lyko

Farge bryn – Nå som det er sommer er det genialt å gjøre noen triks så man ikke trenger å bruke noe særlig med sminke til vanlig. Et steg for å slippe og bruke sminke er å farge brynene. Du er ikke nødt til å dra til salong og bruke masse penger. Selv bruker jeg DENNE fargen, og den sitter helt sykt bra og er superlett å bruke, og ikke minst; billig!

Selvbruning – Hvis du bruker selvbruning til vanlig bør du alltid skrubbe hele kroppen godt før du påfører selvbruning. Det gjør at all gammel selvbruning går bort så du får en jevnere brunfarge, også fjerner du litt av den døde huden sånn at selvbruningen sitter litt lengre. DENNE skrubbhansken fra lindex er amazing

Oppblåst mage i sommerkjoler? – Om sommeren vil man gjerne kose seg med god mat og bruke flotte kjoler. Men det er så kjedelig når man blir oppblåst av maten også ser det ut som at man er 7 måneder gravid.. Haha. For å unngå dette pleier jeg å bruke DETTE shapewear undertøyet fra lindex. Det er super behagelig og gjør at man kan kose seg uten å tenke over at man blir oppblåst, haha!

 

Vaske beauty blendere? – Det finnes utallige måter og produkter for å vaske beauty blendere. Min favoritt metode er å fukte svampene og gni de inntil DENNE såpen. Den er superbillig og svampene blir helt rene og ser helt nye ut!

 

Lår som gnisser sammen? – Sommervarme og skjørt er ofte en kombinasjon som kan gjøre at lårene gnisser sammen. Dette er jo utrolig ubehagelig. For å unngå dette kan du spraye øverst på lårene med DENNE deodoranten. Den er perfekt å bruke både øverste på lårene men også i underlivet (ja, man har svettekjertler i underlivet akkurat som under armene).

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg