5 beauty hacks

annonse – lindex, lyko, kicks

Leppekanten – Når du påfører lipliner eller leppestift, er det smart å gå over med en pensel med litt foundation på, sånn at du får shinet opp leppelinjene. Det er jo litt vanskelig å få liplineren til å bli helt perfekt innenfor leppekanten, så for å unngå at det er ujevnt er det smart å bare gå over med en pensel. Jeg bruker forresten DENNE liplineren, og DENNE og DENNE leppestiften.

Sprukne neglebånd? – Det er veldig vanlig at neglebåndene blir tørre og sprekker opp. Spesielt nå som vi vasker oss ekstra mye på hendene og bruker mye antibac. Smør inn neglebåndene med DENNE oljen hver kveld og hendene med DENNE håndkremen (koster kun 39,- kr). I løpet av et par dager kommer hendene til å være så gode som “nye”, hehe!

 

Dunhår – Alle mennesker har små dunhår i ansiktet, og det kan ofte gjøre at sminken legger seg ganske ujevnt, og produktene virker ikke like bra. Jeg pleier alltid å fjerne dunhårene med en SLIK fra Lindex og jeg ser stor forskjell på sminken og hvor smooth huden blir.

 

Foundation – Når det kommer til foundation er det smart å ta på litt og litt produkt i ansiktet. Start heller med litt for lite produkt, også heller legger du på mer der det trengs. For mye foundation kan ofte bli kakete, og legge seg dårlig. DETTE er forresten min favoritt billig foundation!

Skrubb – Lei av å kjøpe masse skrubbeprodukter hele tiden? Prøv heller DISSE skrubb-hanskene fra Lindex. De varer basically for evig, og fungerer utrolig bra for å skrubbe. Jeg skrubber hele kroppen 1-2 ganger i uka, og det er spesielt viktig å skrubbe bra om man bruker selvbruning.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg