5 Beauty hacks!

annonse – kicks, ellos

Vekt – Noe mange ofte syns at kan være demotiverende er når de trener styrke også ser de at vekten bare går oppover eller står stille, men man føler man ser annerledes ut, men så blir man jo helt surrete i hodet på grunn av badevekten. Da er det mye bedre å se på fettprosenten. Den sier mye mer om hvor sunn kroppen faktisk er, enn bare vekten alene. DENNE vekten fra fitbit viser både fettprosent og vekt, og den kobler seg sammen med fitbit appen på telefonen så du kan tracke progress.

Tørre hender – Hendene mine blir så ekstremt tørre om dagen. All antibac’en, den nøye og hyppige håndvasken og den tørre luften ute tørker hendene mine helt inn. DENNE håndkremen er seriøst amazing, og er en reddende engel for tørre hender!

 

Vår-sol – Nå som våren er her er dert superviktig med solkrem. Fikk streng beskjed av en venninne her om dagen (som jobber som hudpleier) at nå var det på tide med solkrem hver dag. April solen kan være en killer for huden, da huden ikke er vant til den plutselig sterke solen. Selv elsker jeg å bruke DENNE solkremen i ansiktet. Den er superbra!

Knusktørr i ansikt – Det er ikke bare hendene som tørker ut om dagen. Ansiktet blir også knusktørt! Den tørre luften nå tørker virkelig ikke huden i ansiktet. Selv har jeg brukt DENNE ansiktsmasken i flere år, og den er amazing å ha på når jeg sover, også våkner jeg dagen etterpå med nesten ny hud i ansiktet. Helt sykt bra!

Au natural – Nå om dagen syns jeg at det er skikkelig deilig å ha noen dager der jeg bruker mye mindre sminke. I dag for eksempel har jeg kun hatt på litt av DENNE foundation for å dekke over kviser osv også litt av DETTE pudderet, og thats it. Jeg farget brynene mine i går med DENNE fra depend og den er seriøst helt amazing. Da kan jeg liksom se fresh og fin ut uten å måtte ha masse sminke. Orker jo ikke å sitte i hundre år foran speilet når jeg uansett bare skal tusle hjemme, men samtidig vil jeg jo se fresh ut! Hehe!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg